İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Biz kavusamıcaz sanırım hiç çünkü sonsuza kadar işsiz kalcakmisiz gibi geliyo bana artık . Hayırlı olsun tebrik ederim allah tamamına erdirsin çok mutlu olun inadına mutlu olun
-
@plansız benim kararım net zaten ben bura olsun istiyorum. Olsun başlayım bi an once artık. Yoksa kafayı yicem cidden. Allah hepimize bi an once bi kapı acar insallah hakkımızda hayırlısı..
-
Haftaya düğünüm var bı de beni düşünün çok az bı sure calisabiliyorum
-
Arkadaşlar kiminizin düğünü var, kiminiz nazlı yarine kavuşamıyor sizleri çok iyi anlıyorum ama ben gibi kimileri de buraya sınav ile ilgili bilgi almak için giriyor zira sınava az kaldı. Bugün de sınav ücretleri yatırılmaya başlanıyor. Kişisel hayal kırıklıklarınızı, beklentilerinizi vs. yazmak için ilgili başlıkları kullanırsanız seviniriz.
-
@Pirinçkimirinçki Ahahahhaha napsinlar hocam onlarda hayatın gerçekleri sizde haklısınız onlarda il göç e bir başlık konsa şu olur kesin istemiyorum ama mecburum. Hazırlanan herkes aynı durumda sanırım
-
@Müşrif Kesinlikle haklılar ona lafım yok ancak ben ve benim gibi düşünenler de haklı ve mevcut durumda bizim haklılığımız daha yararlı bir haklılık gibi duruyor.
-
@Pirinçkimirinçki
Kusura bakmayın..ben kendi adıma dikkat ederim iyi günler -
Muhabbetler gayet keyifli olmuş tadında bıraktıktan sonra ne zararı var ki. Hep sınav, stres üzerine mi konuşulacak forumda anlamadım ki. 89 puanla başvurmadım. 45 kişi az olmasına rağmen ilanın her sene bu tarihte düzenli gelmesi takdire şayan.
Hem süreçten uzak kalmamak hem de geçen sene edindiğim ufak deneyimlerimi aktarmak adına takipte kalacağım. Bence liyakatle girmeye çalışanlar çok iyi çalışıp yüksek puan almaya baksınlar. -
Sayın ilgili
Bugün 4 Kasım Pazartesi , SGK denetmen yardımcılığı mülakat sonucu açıklanmayalı 100 gün oldu yönetmelikte 30 gün ibaresi olmasına rağmen
Memurlar net whatsapp : 05325400590
Arkadaslar bir çok kez 100 gün başlığı atıldı memurlar nette bugün gün içerisinde msj atalım
-
@Pirinçkimirinçki hocam ustadi maliye kitabini kullanan var mi?
-
https://yadi.sk/d/ho8yij8D5AT7DQ
arkadaşlar ben sıralamaya giremedim ama toparladığım notları buraya bırakıyorum belki bazı arkadaşlara sınavı kazandırmak nasip olur özellikle en çok ihtiyacı olanlara.
-
@dibace Allah razı olsun kardeşim bu kadar uğraşıp bi sürü şey toplanışsın nasip olmamış vardır bunda da bir hayır. İnsanlar nerelerden elenip ne yüksek noktalara geliyorlar Allah güzel gönlüne göre versin
-
Arkadaşlar katkı bedelini yatırırken diğer ödemeleri mi seçiyoruz
-
@scofieldmustafa Sağol kardeşim sizinde Allah gönlünüze göre versin inşallah yüzünüzü güldürsün.
-
Geçen sene yazılı sınavın birincisi 85.71 puan almiş. Peki bu ortalama kaç doğruya denk gelir ki?
-
@MartinLuther Her soru 1 puan. İptal olan sorular oldu küsürat o yüzden. Siz onu 100 sorudan 85 doğru olarak görün.
-
20 sorunun kaçı 6458 dendir arkadaşlar
-
@felix-felicis yanlış doğruyu götürmüyor mu?
-
Bu arada parayı yatıran arkadaşlar nasıl yaptığını anlatabilir mi bankamatik mi direk banka mı telefondan mı vs
-
@scofieldmustafa Hayır.