İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@scofieldmustafa ben gişeden yatırdım masrafı da yok
-
@scofieldmustafa Ben daha yatirmadim ama internet bankacılığı ile gönderirim herhalde. Iban'i koymuslar sonucta, aciklama kismina dikkat etsek yeterli olur.
-
@Baelish bende işte açıklama kısmı için yanlış bir şey yapmamak amacına sordum teşekkür ederim
-
@kemankeşş açıklama kısmını görevli mi sordu
-
@felix-felicis çok teşekkürler
-
@scofieldmustafa evet tc ismim ve sınavın adını açıklama kısmına yazdı makbuz aldım makbuzumda bunlar mevcut
-
Ben giseden yatirdim ama gorevli bile bilmiyordu ben acikladim durumu. Sanirim daha kimse yatirmamis ucreti. Sinav ilanini verdim de okuyarak kendi doldurdu. Aciklama da ad soyad tc ve il goc uzman yardimciligi sinavi yazmasi lazim. Makbuzunuzda yazar zaten kontrol edin mutlaka
-
@whshw aynen hocam görevli benim iyidi ben tabi ki durumu açıkladım bilmezler zaten makbuzumun açıklamalar kısmında yazıyor gerekli bilgiler gişe iyi arkadaşlar açıklayın görevliye masrafta yok
-
Kamu yonetimi ve uluslararasi iliskilerden kac soru geliyor
-
@adam-simith 20 soru geliyor değerli kardeşim.
-
@Pirinçkimirinçki insan haklari vs hangi kisimda yer aliyor
-
@adam-simith İnsan Hakları Kamu Yönetimi - Uluslararası İlişkiler testinde yer alıyor.
-
@scofieldmustafa mobilden yatırabilirsin. Transfer seçip eft seçin ordan ıban noyu girin hesap sahibi adını yazmanızı ister yazdıktan sonra da açıklama kısmına ad soyad tc ve il göç uzman yardımcılığı sınavı yazıp gönder deyin işlem tamamdır.
-
@Ertuğrul-Bey, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@scofieldmustafa mobilden yatırabilirsin. Transfer seçip eft seçin ordan ıban noyu girin hesap sahibi adını yazmanızı ister yazdıktan sonra da açıklama kısmına ad soyad tc ve il göç uzman yardımcılığı sınavı yazıp gönder deyin işlem tamamdır.
geçen yıl da bu şekilde yatırmıştım sıkıntı olmuyor.
-
@Ertuğrul-Bey eft ye ek para alırlar tabi değil mi
-
@Pirinçkimirinçki peki hocam 6458 sayıkı kanunda 20 soruluk kısımdan kaçı bu kanundan geliyor
-
@kemankeşş hemen hemen hepsi
-
@Marsiyal başka ilan da olmayan kanunlardan gelmesin de hepsi inş 6458 den gelir hocam
-
@Marsiyal İskan kanunundan uluslararası işgücü kan. Gelmiyor mu
-
@Müşrif bende okudum onları da çok gelimiyor heralde 2 şer soru filan diyorlr ne kadar doğru bilmiyorum