@Baelish asil listede olup feragat eden aday sayısı kadar yedek cagırmak zorunda değiller mi? Mesela 10 kişi feragat verdi 10 kişi yedek listesinden her halukarda cagırılmak zorunda değil mi?
İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Baelish asil listede olup feragat eden aday sayısı kadar yedek cagırmak zorunda değiller mi? Mesela 10 kişi feragat verdi 10 kişi yedek listesinden her halukarda cagırılmak zorunda değil mi?
-
@whshw Ben yukarıda belirttiğim gibi biliyorum. Ancak böyle bir durumda farklı mı işler bilemiyorum..Umarım kimsenin canı yanmaz.
-
Bu kisiler simdiden feragat veremez mi ?
-
bir kere daha mulakat gorucez gibi gelmeye basladi artik
-
@IS-LM aynen hiç ses seda yok malesef
-
@IS-LM bende son güne kadar evrak teslim etmeyim ne olur ne olmaz diyordum ama bugün gittin teslim ettim gectgimiz mülakatı kaybettim olarak görüp önümüze bakiyorum
-
@Willsmithh aynen oyle hocam bende gecen gun yollamistim malesef
-
@IS-LM ben de şimdi yolluyorum hocam. Aynı şekilde kaybettim olarak görüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
-
Son iki alım 70 küsür günde açıklanmış. Oda bu ayın sonuna denk geliyor.
-
Siz 2019 daki mülakata girerken istenen evraklarda özgeçmişe adres fotoğraf filan eklediniz mi mülakata kalanlara nasıl haber veriliyor adres mi verelim yoksa İnternet sitesinden mi ilan ediliyor
-
Bir de nufüs cüzdanı beyanında sadece fotokobi in altına doğruluğunu beyan ederim imza ad soyad değil mi
-
@whshw 2017 de mi 70 küsur sürmüş hocam ona bakmamıştım
-
@Manchester yukardaki .. numaları tc kimliği tarafıma aittir beyan ederim tarih isim soysim imza yeterli hocam. Ya da bu minvalde bir cümke
-
@Manchester duyurudan kontrol ediyorsunuz hocam
-
@Godot37 yani özgeçmişe isim adrs filan yazmaya gerek yok mu komposizyon şeklinde yazdım da?
-
Sadece bir tahmin yapıyorum ve sonuçların haftaya acıklanmasını bekliyorum
-
@Godot37 2018 de sanırım hocam.bunkadar bekleyoruz ve işin ucunda kazanamamakta var Allah bizlere sabır versin
-
@Manchester adres yazın hocam. Ben cv şeklinde yaptım özgeçmişi, diğer şekilde de oluyor diyorlar ama en nihayetinde bunlar biraz da teferruat hocam
-
@nairu çok haklısınız hocam amin. Hemen açıklansa bu kadar umut bağlanmayacak belkide.
-
@hansmorgenthau ben o kadar olumlu değilim hocam en azından bu mülakat tarihleri açıklandıktan sonra bekliyorum