İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Gün geldi 86 gibi bir puan kritik oldu. Yani koskoca 86 puan. 75 ten 76 ya 80den 86 puana çıktım bu zamanda hep geride kaldım bu puanda beni geride bırakırsa atanmak kaderde yok diycem ya da çok şansız doğmuşum.
-
@mülakatzedee eğer herhangi bir işiniz ya da beklediğiniz mülakat yoksa başvurun ya yazık etmeyin zaten bu puanı alan kişi illa ki merkez uzmanlık vs bir ilan gelince girer önce kendinizi garantileyin derim. Yazık olmasın
-
Elinde geçmiş yıllar il göç uzman yardımcılığı sınavında çıkan sorular olan arkadaş var mı ?
-
@yasin-m-mert Başlığı incelediniz mi?
-
@dibace
Valla ben 94 le 2 senedir aranamıyorum çok ta şeyapma -
Il göç sanrim son 2 alanındaki ilgiyi hic görmemiştir şu ana dek .Gelinen noktada 87 küsur ile kapatmasi çok sarsıcı .Hatta 80 başvuru puanını istemesi dahi saçmalık bence.
-
Saat 20.00'de SGK Denetmen Yrd. mülakat sonuçlarının açıklanması için etkinlik yapılacaktır. Herkesin katılmasını rica ediyoruz. İl göç içinde faydası olacağına inanıyoruz .. Gereksiz yığılmayı önlemek daha fazla kişinin başvurması adına ..
#SgkDntYardAcıklansın
*Aynı tag ile
*Yetkilileri etiketleyerek -
Arkadaşlar kamu yönetimine nereden çalışıyorsunuz. Bende kpss için bir kitap vardı oradan baktım ama çok fazla ezber var detay mı bilemedim
-
@yabgu, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Saat 20.00'de SGK Denetmen Yrd. mülakat sonuçlarının açıklanması için etkinlik yapılacaktır. Herkesin katılmasını rica ediyoruz. İl göç içinde faydası olacağına inanıyoruz .. Gereksiz yığılmayı önlemek daha fazla kişinin başvurması adına ..
#SgkDntYardAcıklansın
*Aynı tag ile
*Yetkilileri etiketleyerekTweet atmasaniz bile retweetlerle destek olabilirsiniz, twitterdayiz #SgkDntYardAciklansin
-
@Müşrif Baktığınız kitabın yeterli olacağını düşünüyorum, bu test kapsam bakımından çok yoğun. İnsan hakları, yönetim bilimi, siyaset bilimi, siyasi tarih, Türk dış politikası, ua. ilişkiler... tamamı 20 soru olacak dolayısıyla detay çalışmanızı tavsiye etmem. Aksine kamu yönetiminin önemli doktrinlerini, meşhur teorisyenlerini vs. bilmeniz yeterli olacaktır.
-
@yasin-m-mert 2017 ve 2018 başlıklarının özellikle son dönem iletilerini inceleyebilirsiniz, arkadaşlar paylaşmıştı.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/687/i̇l-göç-uzman-yardımcılığı-2017
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4874/2018-i̇l-göç-uzman-yardımcılığı-sınavı
Geçen yılın sınav soruları derlenmiş bir şekilde şurada var:
Kolaylıklar dilerim
-
#SgkDntYardAcıklansın
*Aynı tag ile reetwit bile yapsanız olur.
-
@UrsaBiVursa sen 94 le atanamamıs olabilirsin ama baska birisi 90 ile atanabilir. Milletin moralini bozma. Ayrıca 86 da iyi bir puan arkadas tepki göstermekte haklı .. Diğerine gelince şanssız doğmakla ne alakası var senin gibi bir sürü arkadasımız var ben de içlerinden biriyim .
-
Arkadaslar teyit maili geldikten sonra bir daha basvuru formunu yanitla diye gonderiyoruz dimi
-
@plansız çok ama çok teşekkür ederim
-
Geçen yıl da girmiştim bu sınava yazılı sınavı geçememiştim 89.8 kpss puanı ile başvurmuştum yine aynı puanla başvuracağım ama sgk sonucu belki bugünlerde açıklanırsa onu bekliyorum
-
@ynsss4 hayır
-
@güneşşş geldiğin diğerinin benimle bir alakası yok keşke düzgün okusaydın ayrıca moral bozmak gibi bi kastım yok olsaydı zaten direkt söylerdim +90 lar atanamadan -90 lar atanamaz diye fakat bu forumdaki herkes biliyor ki aldığın puanın pek bir önemi yok sıralamaya girebilmene imkan veriyor sadece gerisi gelen ilana ve maalesef bulduğun referansa bakıyor lütfen düzgün eleştiri yapın sağa sola şekil yapmayın !
-
Merhaba,
Hali hazırda kurumda çalışan varsa özelden bana ulaşabilir mi arkadaşlar? -
Arkadaslar yeni tag #SgkDntYardmülakat gündem olabilmek için bunu belirledik bu hafta bu işi bitirelim sizlerinde önü açılsın.