İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Marsiyal bende
-
Arkadaslad bu yolladigimiz mail adresini bi yazabilir misiniz?Gonderilmedi diyor benimki
-
@eliftobin, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Arkadaslad bu yolladigimiz mail adresini bi yazabilir misiniz?Gonderilmedi diyor benimki
gpmsinav@ybu.edu.tr bu adrese mail atıyoruz arkadaşım.
Bir de arkadaşlar başvuru ücreti olarak 90 tl sizce de biraz fazla değil mi ? -
@Zzz18
Kesinlikle. 90 tl hizmet bedeli mi olur yahu -
@sntn35 Hem bireysel olarak hem de toplam itibariyle çok fazla . Sınavı yapacak olan göç politikaları uygulama ve araştırma merkezi, Göç İdaresi adına hizmeti gerçekleştiren değil mi? Hizmet bedelini de ondan alması gerekmez mi? Hadi diyeyim adet böyle her kurum sınavında alıyorlar, sen de al. Ama insaf edin biraz.
-
@sntn35 bu 90 tl yi sınava girecek olanlar yatiriyo dimi?
-
-
Parayla sinav yapan Tek kurum bu göç idaresi.
-
@Zzz18 kaymakamlığa 216 lira yatırdıktan sonra bu ucuz geldi aslında
-
@scofieldmustafa kardeşim normalde kpss puanıyla girilen hiç bir kurum sınavı para almaz kaymakamlık farklı o kpss istemiyor.Adamlar zaten kpss ücreti alıyor bi dünya
-
@rabia89 hocam çoğu kadın sizle aynı durumda sorun olmaz benim eşim aynı şekilde başka yerlere başvurdu sorun olmadı
-
@Mrt1313 hocam ben kırtasiyede tarattım diplomayı .... ama e devlet mezuniyet belgesi de oluyormus arkadaşlar yukarda yazmış
-
@rabia89, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
arkadaslar sinav sonuc belgesini pdf e nasil cevirdiniz beb denedim ama fotografım acılmior pdf olunca
KPSS sınav sonucu için sadece kod numarası istemiyomuydu.?
-
@Mrt1313 yok hocam sonuc belgesini yuklicez oraya ben pdf olarak indirdim pc ye sonra onu yukledim basvuru sayfasinda.yani pdf olarak bi arkadasimiz nasil indirecegimizi yazmisti tekrar paylasayim yazdigi seyi
Sonuç belgesine Sağ tık > Yazdır diyorsunuz. Ardından karşınıza çıkan pencerede sağ sekmede yer alan "Hedef" kısmını "Pdf olarak kaydet" olarak düzenliyorsunuz. Ardından aşağıda "Kaydet" butonuna tıklayıp işlemi tamamlayabilirsiniz hocam.
-
@rabia89, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@Mrt1313 yok hocam sonuc belgesini yuklicez oraya ben pdf olarak indirdim pc ye sonra onu yukledim basvuru sayfasinda.yani pdf olarak bi arkadasimiz nasil indirecegimizi yazmisti tekrar paylasayim yazdigi seyi
Sonuç belgesine Sağ tık > Yazdır diyorsunuz. Ardından karşınıza çıkan pencerede sağ sekmede yer alan "Hedef" kısmını "Pdf olarak kaydet" olarak düzenliyorsunuz. Ardından aşağıda "Kaydet" butonuna tıklayıp işlemi tamamlayabilirsiniz hocam.
Tamm teşekkürler
-
@idarihakimmm, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@Mrt1313 hocam ben kırtasiyede tarattım diplomayı .... ama e devlet mezuniyet belgesi de oluyormus arkadaşlar yukarda yazmış
Tamm teşekkürler
-
Arkadaşlar ben istenilen belgelerin pdf şeklinde yüklenmesi gerektiğini sonradan farkettim. Jpg olarak yükledim ama sonra pc ye kaydederken pdf şekline dönüşüyordu. Sizce bir sorun olur mu
-
@gizem33 (jpeg, jpg, png, pdf) formatlarının hepsi olur. Ilaveten sistem ve mail üzerinden başvurular takip ediliyor. Bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Yinede içinize sinmezse belirtilen mail adresine teyit amaçlı yazabilirsiniz
-
@Atlantiss23 çok teşekkür ederim
-
Bana posta yoluyla geri dönüş olmadı arkadaşlar bir sıkıntı çıkmaz umarım
Ayriyeten attığım ilk epostada fotografin çıkmadığını sonradan fark ettim ve bir tane de fotoğraflı gonderdim
O da sorun olmaz umarım