İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
86.29 ile gelmeyeceğini bile Bile başvurdum hakkımızda hayırlısı artık arkadaşlar
-
Akfonun il göç notları iş görür mü
-
@miraculumd42 rahat gelir çalışmaya başlayın bence pişman olursunuz
-
@Adam-Keeynes inanın hocam çok zor gelmesi 88 ile kapatacağını düşünüyorum ben bakalım kasımın 3 üne kadar beklemek zorundayız
-
@miraculumd42 Kasim 1 de aciklanmayacak mi listeler ?
-
@Baelish 1 kasim da aciklanacak hocam
-
@Baelish 1 kasımmış evet hocam yanlış yazmışım
-
@nslhn başvuruda sıkıntı olup olmadığı için mi attınız
-
@kemankeşş kendi fikrim ben pek begenmedim hocam.
-
@kalendermeşreb hayir yanlis bilgiyi düzeltip tekrar göndermede sıkıntı olup olmayacağını sormuştum. Soru n olmaz cevabını verdiler
-
arkadaşlar kayıt sayfasında fotograf filan yükledim ancak son sayfaya geldiğimde fotoğraf gözükmüyor geri gidip tekrar yapmaya çalışıyorum ama fotoğraf yüklediniz diyor ? bir sıkıntı olur mu acaba ?
-
@IS-LM, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
arkadaşlar kayıt sayfasında fotograf filan yükledim ancak son sayfaya geldiğimde fotoğraf gözükmüyor geri gidip tekrar yapmaya çalışıyorum ama fotoğraf yüklediniz diyor ? bir sıkıntı olur mu acaba ?
Hocam çıkış yap tekrar gir düzeldiğini göreceksin.
-
@Pirinçkimirinçki yaptım teşekkürler yinede.
-
Cmk idari yargı yoktu dimi arkadaşlar
-
Arkadaşlar bende başvuruyu yaptım yarın maili atacağımda maile geri bir cevap gelecek mi bilgisi olan biir yardımcı olursa sevinirim
-
Başvuru da eksiklik filan olursa tekrar yenileyip sınav adresine gönderebilirsiniz klavuzda öyle yazıyor
-
@errayn otomatik cevap geliyor hocam
-
Arkadaşlar herkese kolay gelsin kamu yönetimi ve uluslararası ilişkileri ilk defa çalışacağım sadece aöf kitabından bakmam yeterli olur mu?
-
@mathilda teşekkür ederim sağolun hocam
-
Maliyede "kamu maliyesi" yazıyor. Bu maliyede hangi üniteleri kapsıyor bilen var mı? Yoksa Maliyenin hepsi mi demek istenmiş?