İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Kendimizi hatirlatmamiz gerekiyor hocam
-
Bundan sonra duyuma inanmıyorum yahu. Merkezinden gelen kesin ibareli bilgi bile tutmadı. Sıkıldık...
-
@Godot37 haklısın dostum. Ancak listenin en son bakan beye gidiyor olması geciktiriyordur muhtemelen. Şu süreçte bayan bey yoğun olduğu için imza gecikiyordur. Bir kağıt bir imza ama bürokrasi bu işte.
-
@Mambaa bakan bey hergün makamında bende onu anlamadım 2 sayfa liste imza atacak sadece
-
Hocam göçün genel müdür yardımcısı yazmadı mı bu tweet i başkası mı attı sözünde durmadı kısaca. Şu saatten sonra açıklansa da açıklamasa da kalın sağlıcakla...
-
Diyecek bir şey yok hocam bence. Tak diye neler çıkıyor bakanlıktan. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@Willsmithh bende onu diyorum bir kağıt bir imza aslında.
-
Öylece beklemeyelim arkadaşlar arada tweat atalım gokce ok a
-
@nairu evet akşam yapsak cok iyi olur aslında hocam bilgi versinler en azından
-
@sntn35 dostum sn. genel müdür yard. mart ayının sonunda en geç açıklayacağız demişti. Doğru olmadığını gördük. Açıklama gelse de ben şu saatten sonra güvenmiyorum. Bu ay içerisinde açıklanır diye düşünüyorum.
-
@Mambaa bu ay olmasa da bu sene kesin bence de
-
Tweat atmaktan zarar gelmez bence boş boş beklemekten iyidir
-
Bugünde gelmedi
-
bir kez daha paretodan baskasina guvenmememiz gerektigini ogrendik.
-
Duyurulara girip girip kızıyorum yahu. Keşke hiç haber filan gelmeseydi. Zaten alışmıştık beklemeye
-
İnşallah sgk gibi yılan hikayesine dönmez 15 gün sonra 3 at olacak
-
@Willsmithh anlamadım 3 at ne?
-
@Manchester pardon 3 ay heralde ok
-
@Willsmithh Sağlık müfettiş yard. kazananları gelin işe başlayın diye aramışlar. Bu dönemde dahi işe başlatıyorlar. Göç idaresi ise daha sonuçları açıklayamıyor.
-
Abi valla çok uzattılar ya,normalden hızlı ilerleyen bir süreç aşırı yavaşlattılar ,virüsten dolayı da yavaşlamaz bence kurum hala aktif çalışıyor işinin başında