İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Sizin kasım sonuçları bizim mülakatlar iÇin müdür yardımcısına tweetler atalım daha önce etkili sonuçlar verdi arkadaşlar bence bi açıklama yapılır en azından
-
@Mrtsnr Bu sefer erken açıklanır maksimum üç beş haftaya derken ayları devirdik hocam. İnşallah yarın açıklanır.
-
Adalet bile aciklandi sen açıklanmadın be kirlangicim, kötü haber aldik ordan sen sevindir beni
-
@Godot37 bi de 200 kisilik sinav sonucu aciklanmadan once bekliyorduk ne kadar iyi niyetliymisiz
-
Her işte bir hayır vardır arkadaşlar geç açıklanması sıkıcı oluyor ama en azından diğer kurumlar açıkladıkça feragat verenler oluyor şansımız artıyor
-
@Mrtsnr hocam şuan o feragatlar ancak listede iseler yedeklerin işine yarar
-
@Mrtsnr, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Her işte bir hayır vardır arkadaşlar geç açıklanması sıkıcı oluyor ama en azından diğer kurumlar açıkladıkça feragat verenler oluyor şansımız artıyor
Çok haklısınız son bir haftada feragat edecek 4 kişi vardı en az. 1 kişi maden petrol uzmanlığı kazandı 2 kişi adalet kontrolör bir kişi daha vardı. Yani biraz faydamıza oluyor. Belki adaleti kazanan başka arkadaşlarda vardır biz bilmiyoruz. -
@Willsmithh, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@Mrtsnr hocam şuan o feragatlar ancak listede iseler yedeklerin işine yarar
Vermesinler demiyorum vermeleri çok müspet ama çok etki etmeyebilir çünkü muhtemelen imza ya takıldı hazırdır liste tahminimce müdür ay sonuna dediğine göre onlardan çıktı is
-
@Willsmithh hocam yani feragat verilmesi durumunda liste 45 yedek olarak değil de daha az kişi olarak mı açıklanıyor doğru mu anladım
-
@Mrtsnr yok hocam eğer liste hazirsa vereceği feragat yedegin gelmesini garanti eder.Liste 45 asıl 45 yedek olur yine kafadan 4 5 yedek Garantı olur
-
@Willsmithh anladım teşekkürler
-
@Willsmithh Müdürün açıklamasında henüz bakanlığa göndermediklerini anlamıştım. Eğer göndermedilerse etkisi olacaktır zaten.
-
İnşallah olur hocam bir kaç alımda arkadaşım feragat yolladığı halde listede idi o yüzden söyledim bürokrasi türkiye ağır aaaa feragat geldi getirin listeyi hemen demezler onu demek istedim
-
@Willsmithh Haklısın tabi eğer hala kurumda ise etkisi olur yok değilse zaten yedekler etkisi olacak her türlü yarayacak
-
@Ertuğrul-Bey evet zaten şöyle bir durum var yedekler bile.özellikle ilk 10 kişi de asıl kazanmış kadar olur , evrak vermeyen çok olur geçmiş yılları da kontrol ettim kendimi öyle hazırladım yedeğe bile razıyım
-
@Willsmithh kazandığı halde evrak vermeyen de mi olmuş hocam araştırmalarınız ne söylüyor
-
@Willsmithh Evet ilk 10 yedeğin büyük şansı var.
-
@GönülDağıYağmur hocam biryerden duymadım eski başlıklar da var kazandığı halde evrak teslim etmeyenler olacaktır muhtemelen onu demek istedim.Bu ilk sınavdı sınava girenler kazananlar genelde puanları yüksek bu bağlamda soyledim
-
Arkadaşlar ben Personel dairesini aradim açıyorlar mail attım dönüş bekliyorum.Sizde mail veya telefon yoluyla ulaşın biraz baskı kuralım bence bakın nasıl olsa açıklanır demeyin 400 kişilik SGK alımı 5 ayda açıklandı herkes kırıldı. Bizim 45 Kişilik alım ve 3 ay oldu sayilir.Senenin ilk ilanı neredeyse ve hala sonuclanmadi.Hep beraber bi baskı kuralım hafta bitmeden.
Tel : 0312 422 08 32
Mail: personeldairesi@goc.gov.tr -
Şu belirsizlik ortamında bize belkide en iyi gelecek şey şu sonuçların açıklanması iyi veya kötü sonuçlarımız bu Korona belası uzamadan öğrenip ona göre plan yapmak , manevra yapmak zorundayız arkadaşlar hep beraber mail ve telefon yoluyla baskı kuralim malesef ülkemizde bu işler biraz böyle yürüyor ağlamayana şeker yok