İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Godot37 yapalim hocam. Insallah gerek kalmaz
-
Kesinlikle yapmamız gerekiyor. Sgk alımından beter olacak süre yoksa. Ortam malesef çok karışık
-
Pazartesi bir saat belirleyelim yayalım başlatalım etkinliği
-
Önceden 45 lik alıma giren arkadaşlarım Elleri masaya koymak mı avatajlı yol sa altına mı ortamı bilmediğim için soruyorum
-
@GönülDağıYağmur Masa üstünde olması daha doğru
-
@Ertuğrul-Bey teşekkür ederim hocam
-
Yarın öğlen bir gibi atalım diyorum arkadaşlar
-
Arkadaşlar gökçe ok tweet atmış altına da baya yazan olmuş bizm alımla ilgili bizde yazalım
https://twitter.com/gokceok/status/1246799822214086659?s=21 -
Murat Guzelli hocanin twitine karsilik mudur yardimcisinin cevabi :
Sevgili Murat, gerekli karantina sürelerinin tamamlandığına dair @saglikbakanligi ve ilgili Bilim Kurulu karar verdiği anda, @TC_icisleri Bakanlığımız açıklamayı yapacak ve @Gocidaresi olarak sizleri davet edeceğiz.
Sizleri unutmuyoruz, lütfen hazırlıklarınıza devam edin...
-
@IS-LM malesef 45 kişilik alım için görmezden geldi cevap vermedi ben usteledim tweet atarak ama bakalım ona da bir cevap verecek mi murat hoca keşke usteleseydi
-
@Willsmithh keşke hocam. Bilerek cevap vermemiş gibi duruyor. Sanırım bu haftada umut yok
-
Bu iş yılan hikayesine döncek belliki
-
@whshw direk genel müdürü denemekte fayda var
-
-
@Godot37 is genel müdürlükten çıkmış olabilir. Bakanlıktan da ne yolla bilgi alabiliriz alabilir miyiz bilemiyorum.
-
@sntn35 @Willsmithh bence de iş bakanlıkta Gökçe Ok da bu yüzden bilgi vermekten çekiniyor. Bakanlık inşallah bir köşeye koymamıştır. Unutulur gider mazallah
-
@Godot37 yapacakmiyiz birlikte birşeyler hocam tweet
-
Sayın müdür yardımcısının son tweeti altına yazalım arkadaşlar net bi cevap söyleyecektir
-
Hocam sanırım Abdullah Ayaz da karşılık vermiyor. Yazan arkadaşlar olmuş. Tek umut Gökçe Ok olabilir
-
@sneijder5 ben dün yazdın fakat 7 8 kişi yazdı sadece ya ona yada yeni tweet atarsa yuklebelim arkadaşlar