İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Korono belliki uzun sürecek belkide bu yılı koronoyla tamamlıcaz sonuçlar bu yıl açıklanmıcak mı yani? Listeyi açıklasınlar gerekirse evrak teslimi ve işe başlamayı ileri tarihe atarlar. Neredeyse 3 ay oldu artık.
-
gokce ok'un murat hocaya yazdigi 45kisilik alimida kapsiyor heralde ogretmenlerde olan durumun olmamasini istiyorlar
-
arkadaşlar sayın başkan yorumumu beğenmiş. Bir şeyler yapalım yorumunun altına bir şeyler yazın en azından . https://twitter.com/ceko_cu/status/1245680017058811904?s=20
-
@ceko-cu demek ki iş genel müdürlükte değil
-
bakanyrd.icatakli@icisleri.gov.tr
personel@icisleri.gov.tr
Buradan maille bilgi istedim ben arkadaşlar. Sizler de mail atabilirsiniz -
-
İş kurumdan çıkmış belli ki. Bu saatten sonra bakan yardımcılarına tweet atmanız gerekir.
-
@eomer hocam bakanı ve bakan yardımcıları ve genel.müdürü de etkileyip atabiliriz
-
@eomer 7 8 dışında kimse yazmıyor hocam destek olsa biraz en azından
-
@Willsmithh malesef doğru söylüyorsunuz hocam. Birçok kişiye mesaj attım Abdullah Beyin gönderisinin altına yorum yapın diye birkaç kişi ancak yorum yaptı.
-
@Willsmithh mümkün olduğunca yazıyorum beklemedigim halde.
-
Çok üzgünüm ama bence ümitlenmeyin boşa, 200'lük alımın mülakatına yakın açıklanır gibi. Hiç umut yok neredeyse. Açıklanacak gibi durmuyor. O havayı sezemiyorum ben. Siz sezebiliyor musunuz?
-
Arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun öncelikle Genel müdür Yardımcısı tweet atmış altına yazalım derim
-
@sneijder5 ben yazdım kardeşim yazan pek yok
-
@Willsmithh aynen 1 2 kişiyiz bekleyenler olarak biraz aktif olmamız lazım
-
83 gün de bitti bence gelmicek artık bu sonuçlar
-
Ben arkadaşım için bir şey soracam geçici bir süre onda kalıyorum o evde yokken eve bir postacı geldi ama ben kapıyı açamamıştım yetişemedim aşağıdan gidişini gördüm postacının acaba ne için geldi yanlış yere mi geldi ne olduğunu bilmiyoruz 45 için kişilik mülakata girmişti ve 2 3 tane daha hak kazandığı mülakatlar var bekliyor bu 20 ve 200 kişilik olanı da bekliyor acaba biz bir şey mi kaçırdık bu kurum herhangi bir aşamada herhangi bir konuda tebligat yapıyor mu hem bu 20 ve 200 kişilik alım hem de 45 kişilik alım süreci bekleyen bir aday için bir bilginiz var mı bir de mülakat tarihleri ilanla mı oluyor tebligat mı nasıl işliyor bu kurumun süreci 45 lik alımda İnternet sitesindeki ilandan takip etmiş bu salgından dolayı farklılık olmuş olabilir mi?
-
@Lily bu aşamada tebligat yapılmaz.
-
@Ertuğrul-Bey bu süreçle alakalı hiç bir konuda mı tebligat yapılmaz hangi durumlar da yapılır ya da illa yapılacak diye bir şey yok mu bu sınavlarla yatıyor bu sınavlarla kalkıyor arkadaşım da ondan soruyorum bir şey kaçırmayalım diye ? Ama bu postacı satıcı ya da başka komşuya gelmiş veya herhangi bir sebepten olsun kızcağız çok saçma sapan bir yerde oturuyor ki kapısı çok fazla çalınıyor bu ne ye ya neyse teşekkür ederim
-
@Lily postacı ne için geli bilemem. Tebligat son aşamada yapılır o da zaten kendin gider kurumdan alırsın ya da arama yoluyla çağırırlar. Arkadaşınız başka kurum mülakatına girecekse belki onun içindir müfettişlik sınavlarına girdiyse onlar olabilir.