İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Ertuğrul-Bey müfettişlik de oluyor mu ki böyle tebliğler? Bunu kendim için soruyorum arkadaşım beklemiyor ama müfettişlik hakkında herşeyi bilmek istiyorum ben atandım göreve başladım ama çalışmaya devam ediyorum daha üst memurluklar için gerçi müfettişlik çalışma koşulları daha yorucu diyorlar bilmiyorum
-
Duyumu olan var mı arkadaşlar?
-
@whshw duyumu olan yazsa okuyacak yok başlık duruldu baya kimsenin beklentisi yok yakın zamanda muhtemelen .
-
@Willsmithh hocam benim umudum kalmadi yakin zaman icin vaka sayilari surekli artis halinde. bu ortamda aciklarlar mi bilmiyorum insallah cok daha fazla beklemeyiz
-
Arkadaşlar bugün bir kamu kurumunda 3 ay sozlesmeli olarak çalışmak için arandim 112 acil çağrı merkezinde sizve orda çalışmaya başlasam mülakat olumlu olursa ise başlamada göç idaresi sıkıntı yaparmi? Hali hazırda bir iş taahudum olduğu için
-
@Willsmithh bence + puanın bile olur hocam bu süreçte öyle bir yerde çalışmak senin yararına olacaktır diye düşünüyorum Allah toplumumuza zeval vermesin
-
@gencbiraday hocam beklemekten evde oturmaktan bıktık ise de ihtiyacım var eğer kabul ederler ise başlamayı düşünüyorum hayırlısı en azından kafam dağılır bu sıkıntı olursa en kötü tazminat öderiz galiba
-
İçişleri Bakanı 29 Mart günü katıldığı bir programda polislik sonuçlarının 15-20 güne kadar belli olacağını söylemişti. Onlarda sanırım bayadır bekliyolar. Eğer liste bakanlıktaysa açıklanması uzun sürmemesi gerekiyor. Ancak genel müdür yardımcısının açıklanmasından , yeni alınan 14 günlük tedbirlerin beklendiği gibi izlenimi oluşturdu. Ancak burada sanki 45 kişilik alıma değinmemiş gibi geldi bana.
-
@Baelish hocam bizim sonuçlar Korona ile ilgisı olamaz iş başı ile ilgili durum yok zaten diğer kurumlardan açıklayan oldu ayrıca başka uzmanlıklarda Korona dan önce de açıklanır 4 5 ay sonra ise başlatma olabiliyor ez cümle bugün açıklasalar ve yaz 4 5 ay sonra işe baslatsalar kimse birşey diyemez , bende bakanlikta olduğunu düşünüyorum , kaymakamlik polislik de var muhtemelen 15 30 gün arası hepsi açıklanır.Bekleme süresi acisindan bizimki kısa surebilir
-
@Willsmithh İnşallah dediğin gibi olur hocam. Keşke genel müdür yrd tarih vermeseydi. İnsanlar beklentiye girdi.
-
@Willsmithh insallah hocam tarih vermeseler umutlanmazdik en azindan suan iyice tedirgin olduk
-
@IS-LM bende seninle aynı fikırdeyim hocam tarih olayı biraz talihsiz oldu ancak bence mart sonunda bakana verdiler onlarda ne kadar zaman içinde imzalanacagini bilemez , bakan eğer personel politikasında dediklerinin arkasında ise açıklanır yakinda cunku kendisi polislik 15 20 gün içinde açıklayacağız dedi Korona olduğunu biliyor sonuçta , sayın bakan genel olarak hem kendi bakanlığı ile ilgili hemde genel ülke meselelerinde oldukça fevri ve çalışkan görüyorum inşallah yakın zamanda aciklanir.
-
Arkadaşlar ben 2020 mülakat bekliyorum size bişey sormak istiyorum evrak teslim ederken ben diploma fotokopimi verdim bi problem olmaz demi
-
@maliyeci123 arkadaşlar genel müdür yrd son tweet yorum yapın böyle beklemekle olmuyor biraz baskı yapalım. Hayırlı akşamlar
-
Kaymakamlik açıklandı hemde baya erken arkadaşlar bizimki de eğer sayın bakanda ise yakında gelir bizde biraz bastıralim
-
Bu hengamede dahi kaymakamlık açıklanmış. Bence bu hafta sayın Soylu dahil olmak üzere bir tweet trafiği yapalım arkadaşlar elimizden geldiğince
-
Üzmedi desem yalan olur vallahi. Bizden daha sonra açıklanır diye zannediyordum...
-
Il göç girdik diye virüs bahane oluyor girmesek çok kısa sürede açıklanırdı.Kaykakamlik bizden sonra oldu aşağı yukarı 1 ayda açıklandı bizi niye bekletirler anlamak güç
-
Arkadaşlar virüs bizim alimin açıklanmasına engel değil eğer yakın zamanda bunu talep.edip aciklatamaz isek ülke durumu kötülestikce ( mazallah) bizi arka plana atacaklar , foruma bakiyorum herkes köşeye çekildi önümüzde 5 6 aylık süreçte mülakatlar ertelenecek sıkıntılı bir süreç bekliyor bizi elimizde bu mülakat kaldi lütfen herkes sayın gökçe ok ve sayın Abdullah ayaz tweet lerinin altına yazalım bi baskı oluşturalım , gecenki açıklamayı 25 30 kişi yazdıktan sonra yaptılar şimdi ise 1 2 kişi yazıyor ..
-
@Willsmithh https://twitter.com/gokceok/status/1248892489517469704?s=19
Bugün göç müdürlüğünün yıl dönümü yeni tweet bunun altına yazalım hep beraber