İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
3 sene olacak neredeyse işsizim, dün kaymakamlıktan elendim. Sanırım bundan da elenecem umudum yok artık. 90 üstü aldık diye sevinmiştim, ama sanırım bırakıcam süreci..
-
@Camokaa inşallah burdan güzel bir haber alırsın hocam ..
-
@Camokaa
İnşallah hayırlı haberler alırsınız buradan. Allah yardımcımız olsun -
Bugün murat hocaya tweet attık arkadaşlar. Yarın gündüz 45 kişilik alımların açıklanmasına yönelik ufak çaplı bir etkinlik yapacağız. Size buradan tekrar bildireceğim gelişmeleri. Lütfen katılmak isteyenler yorumumu beğenebilir mi? Ne kadar çok o kadar iyi.
-
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, murat hocamla bir kez daha konustuk. Tam saati belli değil ama belli olur olmaz buraya yazacağım. Yarın muhtemelen öğlen ya da akşam saatlerinde belli bazı büyüklerimizi etiketleyip tweet atacağız + paylaştıkları gönderilerinin altına yazacağız. İnşallah 45 kişilik il göç alımı adına bir sonuç alabiliriz. Allah yardımcımız olsun inşallah
-
Arkadaşlar saat 17.00'da başlıyoruz. Lütfen herkes twitterda olsun. Ne yapacağımızı twitterda muratguzelli hocamız retweet yapacak. Şansımızı denemekte fayda var diye düşünüyorum. Lütfen katılacak arkadaşlar beğensin yorumu. 3 aydır bu sonucu bekliyoruz, insallah en kisa sürede açıklanır. Allah yardımcımız olsun. Selametle
-
17.00'de tivitırda buluşalım arkadaşlar. 3 ay bekledik. Bir üç ay daha beklemeyelim. Birlik olursak sesimiz güçlü çıkar.
-
Twitter tag #45ILGOCUZMYARD
-
Arkadaşlar İçişleri Bakanı istifa etmiş
-
Gerçekten çok yazık oldu. Görevini hakkı ile yapan ender bakanlardan biriydi. Makamınıda hakkı ile dolduruyordu. Hayırlısı olsun ne diyelim.
-
Nolcak bu liste şimdi. Bekleki açıklansın
-
İnşallah istifası kabul olmaz da ikna ederler geri döner. Gelgelelim il göç bir hayli çıkmazda arkadaşlar. Noluyor yahu? Sonumuz hayır olsun
-
insallah daha fazla uzamaz
-
Reis istifayı kabul etmemiş. Öyle yazıyor sosyal medyada. Bence çok isabetli bir karar olur. Bu zor günlerde görevini layiki ile yapan bir bakana ihtiyacı var bu milletin.
-
@LioN arkadaşlar bir etkinlik yapalım boş durmayalım.
-
@LioN bir duyumu olan var mı
-
@bhct mülakatı kaybettim deyip önüme bakıyorum artık bu alım yılan hikayesine döndü bile anlamsız anlam veremiyorum 8 şubatta açıklanır mi diye beklerken geldiğimiz noktaya bakıp gülüyorum
-
@Willsmithh haklısın kardeşim bu süreç bitmicek bende kaybettim gözüyle bakıyorum.
-
Sanırım en mantıklı davranış bu olacak ben de kaybettim olarak görüyorum artık
-
@bhct kardeşim ben bu sürecin içerisinde değilim fakat umutsuzluğa kapılmayın bence. Niye kaybedesiniz. Süreç devam ediyor. İçislerinin diğer ilanlarının sürecide başladı onlarda devam ediyor. Arkadan 200 kişinin ilgöç süreci başlayacak. Bence biraz daha sabırla beklemek lazım. Ramazanda bayram öncesi bir bayram hediyesi verirler belki.