İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Gerçekten garip. Bütün süreçler hiç aksamadan tam vaktinde yürüyor. Buna ne oldu yahu
-
@LioN Arkadaşlar mülakatın erken açıklanması için memurlar nete masaj atalım . Belki bir etkisi olur herkes şu numaraya mesaj atarsa memurlar net haber yapabilir boş durmayalım. Sonucumuz açıklansın ileriye dönük herkes planını yapsın . Herkese iyi akşamlar
Memurlar net Tel +905325400590 -
@bhct ben ustume duseni yaptim ve whatsapptan attim kardesim eyvallah
-
@bhct bende attım hocam ama çareler çaresiz Gm ye hergün yazıyorum yok tükendi giti sonuçlar sanki
-
Bende yazdım arkadaşlar Genel Müdür yardımcısına da yazalım bu arada.
-
Ay sonu diye açıklayan kendileri uymayan kendileri ve şuan yazdığımız halde hiçbir şekilde tepki yok üç maymuna uğruyor herkes sayın bakan kaymakamlığı imzaladi çok kısa sürede bizm alım nerde tıkandı
Bunu bilse bile usta bilir başka ne duyumu olan var ne başka birşey
Ustad @paretowilfredo sizin bir duyumu yok mu bu alim.sizce nerde takılmış olabilir .. -
@paretowilfredo duyumunuz varsa lütfen bizle paylaşın. Herkes bitti tükendi artık. Dile kolay 3 ay bitti bugün
-
Merhaba dostlar. Malumunuz Kurumların tamamında bir çok şey askıya alındı. Hatta bazı kurumlarda personeller görevleri dışında başka yoğun kurumlara desteğe personel dahi yolluyor. Bunların hepsi tabi ki etmen sürecin yavaşlamasında hatta tıkanmasında. Bakalım soruşturalım bi en azından fikir nedir, plan nedir. Bilgi alırsam paylaşacağım dostlar.
-
@paretowilfredo güzel haberlerinizi bekliyoruz tek umudumuz sizsiniz..
-
@paretowilfredo Allah razı olsun hocam bizlerin beklentisi şu durumda tabiki ise başlamak değil sizde biliyorsunuz mecbur plan yapacağız manevra yapacağız kazanan belki ailesine vakit ayırıp sagliginı on plana alacak kaybeden ise herşeye rağmen üzerindeki rehaveti atıp çalışmak zorunda kalacak bizlerin derdi bu umarım yetkililer bunun farkındadir.Keza başka kurumlar bu Korona yokken dahi açıkayıp 8 10 ay sonra ise başlatmıştı yani İİBF buna alışık
-
@paretowilfredo guzel haberlerinizi bekliyoruz üstad
-
Bir etkinlik daha yapalimmi arkadaşlar bizim etkinlik bu istifa olayı ile kaynadı gibi
-
Bir etkinlik daha yapılmalı Bakanın değeri de anlaşıldı müspet bir etkisi olabilir
-
-
-
-
Geçen ki etkinlik gayet güzeldi, bi kez daha yapabiliriz
-
Memurlar nete msj atıldı atamayanlar atabilir
-
Merhaba, biz, İçişleri Bakanlığına bağlı Göç İdaresi Genel Müdürlüğünün ilanı olan 45 kişilik İlgöç Uzman Yardımcılığı mülakat sonucunu bekleyen adaylarız. Göç İdaresi Genel Müdürlüğünün, İlgöç Uzm. Yrd. için ilana çıkış tarihi 17 ekim 2019, yazılı sınav tarihi 30 kasım 2019, sözlü sınav olan mülakat tarihi ise 6-15 Ocak 2020 olarak gerçekleşmiştir. 2013 yılında kurulan Göç idaresi Genel Müdürlüğü, diğer kurumlara göre yeni yapılanmasına rağmen kendi bünyesinde yaptığı mülakat sonuçlarını normalde kısa sürede açıklamaktadır. Sürecin pandemi nedeniyle uzamış olma ihtimali yanında, İçişleri Bakanlığı bünyesindeki çoğu kurum yeni ilana çıkmış ve kaymakamlık mülakat sonuçları da 10 Nisan 2020 tarihinde açıklanmıştır. Bu bizlere mülakat sonuçlarının açıklanması hususunda pandeminin engel teşkil etmediğini göstermektedir. Kaldı ki bu durumda tek isteğimiz işe başlamak değil sadece mülakat sonuçlarımızı öğrenmektir. Ancak İlgöç Uzm. Yrd. mülakat sonuçları, mülakat bitiş tarihinden itibaren 90 gün geçmesine rağmen açıklanmamıştır. Sizden bu durumu haberleştirip İçişleri Bakanlığı ve Göç İdaresinden yetkililere sesimizi duyurmanızı rica ediyoruz. İyi çalışmalar dileriz.
-
Hiç ses seda yok mu arkadaşlar?