İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Pareto üstat bir araştıralım demişti ama onada gelen bir bilgi yok sanırım
-
Bu kadar süreceğini bilseydik askerliği felan aradan çıkarırdık
-
Bu 45 kişilik ve 200 kişilik alıma "TRABZON" dan katılan arkadaşlar varsa onlar bu konu hakkında bilgi verebilir şu alttaki videoyu izledikten sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız göç idaresindeki tüm daire başkan ve il müdürlerinin konuşmaları var videonun ortasından sonraki kısımda ve trabzon formalı ve trabzonlular... Demem o ki bu konuda duyum trabzon'a çıkıyor
https://video.memurlar.net/video/61730/soylu-dan-videolu-evde-kal-cagrisi.html
-
@now34 aynı yorumu ben 1 ay önce daha açık ve seçik bir şekilde yazınca lince uğramıştım "TRABZONLULARA veya RİZELİLERE" sorun demiştim. Umarım şimdi anlamışsınızdır Türkiye de herhangi bir kurum da bu iki şehirden en az bir veya daha fazla müdür kesin oluyor ezcümle bu 45 kişilik alımda dua edin de çok az trabzonlu rizeli olsun arkadaşlar yoksa daha başlamadan kaybedersiniz zaten...
-
@paretowilfredo hocam mülakat sonucunun açıklanması ve atanma olduğu takdirde il tercihlerinin açıklanması ve işe başlama kaç gün sürmüştü geçen alımlarda hatırlıyor musunuz?
-
@paretowilfredo üstat Göç İdaresi neden bir türlü listeleri açıklamıyor 45 Kişilik Kazananlar listesi demek istediğim kaymakamlık bile açıklandı süreç nerede tıkandı bir soruştursak
-
@ie19 Malesef tek tek hatırımde değiller dostum ancak eski başlıkları tarayarak bilgi edinebilirsiniz.
-
@kemankeşş2 Soruşturuyorum dostum. Ancak genel kanı tabi ki salgının etkileri. Herkes topu salgına atıyor. Ama bir planlama varsa onu öğrenmeye çalışıyorum.
-
@paretowilfredo Allah razi olsun ustat
-
@paretowilfredo ilginiz için teşekkür ederim hocam
-
Cimer Etkinliği yapsak hep bir elden
-
Seninle biz Fenerbahçe ile Galatasaray gibiyiz ziya bey birimiz olmadan diğerimiz olmaz...)
-Ben Trabzonsporluyum, şampiyonu ben tayin ederim
-
Arkadaşlar bir ufak Abdullah beyi etiketleyip kendimizi hatırlatalım bence. Twit atmasını bekliyordum ama yok atmıyor
-
Bence mail atalım hep beraber en azından bir cevap verirler,şimdşye kadar tweeterda sadece murat hocaya 1 cevap verildi o da açıklayıcı değildi
-
@Mrtsnr pers. Daire başkanına atabiliriz aslında ama iletişim bilgilerinde mail yazmıyor yanlış hatırlamıyorsam
-
Herkes beklemeyi bıraktı artık heralde
-
@whshw acaba ay sonu derken bu ay sonumuydu diyor kendi kendimi avutuyorum artık hocam
-
Yukarıda bir arkadaş bu ayın başında en geç ay sonu açıklanır diye bir gönderi yapmıştı, max nisanın ilk haftası açıklanır diye düşündüğüm için yok yaa bu sene kesin açıklanır gibi bir istihzada bulunmuştum.. Özür diliyorum kendisinden, ve tahmini tutar inşallah diyorum :))
-
Ramazan da açıklanır mı
-
15 ocak günü birisi gelip nisan sonu açıklanır deseydi hadi oradan derdim ,şimdi işe bak