İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@çölkaplanı he ya fenaydı valla inanır mısın bir tane bile arkadaşım yok
Hayatımda bir forum iki aile bu kadar -
deme öyle hocam içim yandı :)) nerdesin arkadaş olmaya geliyorum :))))
-
@kemankeşş deme öyle hocam ya içim yandı :)) nerdesin akradasş olmaya geliyorum ..))
-
@çölkaplanı kardeş Antep İslahiye 65 bin nufus yarısı Suriyeli Şartlı Mülteci statüsünde Suriyeli gettoları oluşmuş durumda bende zaman geçsin diye ders çalışıyorum zorunlu olarak
-
@kemankeşş :)) yemekleri için gelinir antepe:))
-
@çölkaplanı gel Kilis tava yedireyim
-
@kemankeşş Aman diyim dostum sınavda ya da mülakatta gelir bu hataya düşmeyelim:) Suriyeliler şartlı mülteci değildir, şartlı mülteci 6458'in 62.maddesinde düzenlenir ancak ülkemize savaş dolayısıyla gelen Suriyeliler 6458'in 91.maddesi kapsamına dahildir yani geçici koruma statüsüne sahiplerdir.
-
@plansız vay be süper bilgi bende Avrupa Ülkeleri dışından diyince yapıştırdım şartlı mülteciyi doğru baktım şimdi madde 91 direk uyuyor gelir mi gelir eyvallah
-
@kemankeşş @çölkaplanı Bu arada Gaziantep yemekleri varsa ben de gelirim
-
@plansız beklerim yakınsanız
-
@plansız yemek olsun Çine de giderim
-
@kemankeşş Şu an uzağız dostum, başkentten selamlar ama bir gün yolum düşerse aklımdasın
-
@plansız her zaman
-
Başka kurumlarda çalışan çoğu arkadaşım il göçü beğenmiyo. Bunu her fırsatta dile getiriyolar. Ama bilmiyolar ki ben işsizlikten kafayı yedim. Ne evde huzurum var ne de kendi içimde. Parasızlık bi yandan işsizliğin verdi çöküntü bi yandan 5 senedir hazirlaniyo olmanın verdiği yük bi yandan.. düzenimi kuramamışım hala ailemin eline bakıyorum Sosyal hayatım kalmamış . En yakın arkadaşlarımla bile eğlenemiyorum çünkü kafamda hep işsizlik var gelecek kaygısı var. Daha anlatmadigim bi çok sıkıntı var. Ve ben il goc mülakatında yedekken de bosver zaten o kurum iyi değil diyolardi şimdi de oyle . Zoruma gidiyo.. su an mevzu hangi kurumun iyi olup olmaması değil su an mevzu benim doğu sınırında bile il göçe başlamak için herşeyimi verebilecek olmam. Çünkü bi yerden başlamazsam hayata artık kafayı yicem. Ama kurum önemli dimi il goc yine olmazsa da olur nasi olsa alım çok anasını satıyım mutlaka bi yer olur!
-
@Arrow Dostum bu sürecin olmazsa olmazı psikolojik savaştır. Tok açın halinden anlamaz derler, KPSS A grubunu yaşayandan başkası bilemez. Kesinlikle bu süreçte her türlü olumsuz yoruma kulağımızı tıkamamız lazım yoksa çıldırmamak mümkün değil. Tam da dediğiniz gibi işsizliğin ikamesi yeniden işsizlik olamaz, bu yorucu tempodan en azından geçim derdi kaygısından kurtaracak bir işle çıkmak nasip olsun da ordan sonra yeni arayışlara girecek kuvvetiniz olsun.
-
@plansız söyleyenlerin hepsi bu yollardan geçmiş insanlar.. kurum beğenme luksum yok ki benim. Anlayamıyorum gerçekten.benim amacım a kadro memur olmak il göç Guy veya bi başka kurum fark etmez, etmemeli... su an elimde sgk olsaydi sgk olsun diye aglicaktim burda şansıma il gocteyim ve bura olsun istiyorum. Ve cidden bura bu kadar mı kotu ya
.
. -
@Arrow hocam genelde direk kariyer odakladı hedefinde belli bir meslek olanlar kötülüyor düşünmedikleri için. Ama bizim gibi işsizliktense burası da olur diyenler için olmazsa olmaz bence bundan iyisi şamda kayısı mesleğe bi noktada geçiş yapalım daha yukarılarını elbet düşünürüz gelirse
-
@scofieldmustafa benim tek idealim şu hayatta istediğim hayatı yaşayabilmek .bunu herhangi bir a kadro maaşıyla yapabilirim o yuzden sevdiğim insanla bi an once hayatin tadını çıkarabilmek için herhangi bir kurum olsun yeter kafasindayim. O yüzden diğerlerini anlayamıyorum.
-
@Arrow sende aynı bendensin hocam bende 1 ay önce nişanlandım evlilik için atanmayı bekliyoruz o yüzden seçme lüksüm yok benimde. Allah hakkınızda hayırlısını versin
-
@Arrow O halde size bunu söyleyenler geçtiği yolların dikenlerini çabuk unutmuşlar ya da belki fark edemediler. Benim söylemek istediğim aslında, bu aşamada olması gereken sizi her türlü desteklemeleridir. İlanların durumu ortada, alternatifsiz kaldık, diyeceğim o ki kötüyse bile bunun kararını siz kendiniz vermelisiniz. Emin olun en kötü işin bile size, seçeneklerinizi artırmak anlamında bir getirisi olacaktır. Kaldı ki bu iş belli bölgelerde yoğunluk vs. dolayısıyla problemli ancak her yer aynı değil, anlaşılan kafalarında sizi doğrudan sınır illerine gönderiyorlar. Önemli olan sizin ne istediğiniz, dışarıdan gelen seslere kulak asmamaya çalışın ki motivasyonunuzu etkilemesin, aksi halde işsizlik kısır döngüsü devam eder.