İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Kac kisi para yatirdi acaba
-
@adam-simith arkadaşlar pazartesi son değil mi henüz yatıramadım daha çünkü de inşallah kaçırmamışımdır
-
@errayn aynisini bende merak ediyorum yani esya aile hukuku yok demekki onlari belirtiklerine gore
-
@errayn borçlar kanununu aç orada başlık var genel hükümler diye. sınavın kapsadıgı yanlış hatırlamıyorsam 126. maddeye kadar. oradan öğrenip kitapbından o konuya kadar çalışabilirsin. medeniye ise sadece kpss kitabımdan çalışacağım yoksa mevzuattan çalışılmaz ona
-
Arkadaslar turk vatandasligi kanunu ve uluslarasi isgucu kanunu dahil mi sinavda
-
@IS-LM onada kpss kitabından bakmayı düşünüyorum zaten 57-58 sayfa felan çokta uzun değil yazılarda büyük baya
-
@IS-LM yani demek istediğim kitapta sanırım 126. Maddeye kadardı teşekkür ederim
-
@ankara0648 evet yarin mesai saati sonuna kadar
-
Arkadaslar ben kpss kaynaklarimdan calisicam ceza medenl vs. Yeterli olur mu sizce
-
Arkadaşlar maliye de kamu maliyesi ve maliye politikası konuları yazıyo. Vergi hukuku ve Türk Vergi sistemi dahil mi değil mi emin olamadım. Bu konuda bilgisi olan cevap verebilir mi lütfenn
-
@Bsr yok diyorlar ancak tam bilgi sahibi degilim
-
@IS-LM yine de teşekkür ederim cevap için
-
@whshw yeter tabii ki
-
@whshw Yeterli olur.
-
Arkadaşlar herkese kolay gelsin öncelikle. Akfondan kitap alanlar için soruyorum 1. Cilt cok gereksiz değil mi? Orada yazanların hepsinden sorumlu muyuz? Kitabı aldıgıma pişman oldum cok karışık geldi bana
-
@tubaay hıcam bende pişman oldum çok gereksiz alan anlamıştır zaten
-
@kemankeşş o birinci ciltte yabancılar kanunu dışındaki bilgilerden sorumlu değiliz değil mi
-
@IS-LM hocam geçen yılın başlığında net olarak bulursunz cevabı ancak geçen yıl girdim sınava çıkmamıştı diye hatirliyorum. Göç mevzuatı ve kapsamı yeterince geniş olunca birkaç alan dersini es geçiyor sınavda
-
Merhaba arkadaşlar, istediğimiz sayıda ilanlar gelmemesi, bu kadar bekletilmemiz sebebiyle 30 Kasım'da farklı illerden toparlanıp, otobüslerle Ankara'ya gideceğiz ve etkinlik yapacağız. Şimdiden bir whatsapp grubumuz var. Katılmak isteyenler benimle iletişime geçebilir.
-
@IS-LM ceza muhakemesi varmi sinavda