İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@plansız vay arkadaş ya herşeyi çıkarayım dedim mülga olmuş olanlarda varmış Allah razı olsun kardeş
-
@saparaaaa Hocam evlilik durumunu bilmiyorum ama ilgocte 3, 4 ve 5'er yillik surelerle rotasyon var. Bu süreler calisilan yere degisiyor. Sabit bi yerde calisma durumu yok.
-
Arkadaşlar acil bir şey soracağım bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim. Bir arkadaş parayı atm den yatırmış. Ama açıklama kısmı gelmediği için bilgileri yazmamış ad soyad tc filan. Sonradan farketmiş. İlanda yazan numaraları aramış acmamıslar. üniversiteyi aramış yönlendirme yapmıyorlarmış. Banka kağıt vermiş sorun olursa bunu gösterin diye ama sınav yeri filan buna göre belli olacak işe yaramaz. Bir öneriniz var mi?
-
@kalendermeşreb. Parayi da geri alamayacagina gore eger baska bir secenegi yoksa maalesef yeniden para yatirmasi gerekir giseden tabi
-
@kalendermeşreb bankaya gidip personelden yardım istemesi gerekiyor para hesapta duruyorsa islemi geri alabilirler.
-
@kalendermeşreb bankaya gitsin giseden makbuzu gostersin iptal edip tekrar yolluyorlar aciklamayida duzeltiyorlar hemen yapin 16 00 sondu heralde
-
Tc ekonomisinden 20 soruda kaç soru geliyor ortalama giren arkadaşlar
-
@güneşşş @scofieldmustafa @IS-LM teşekkür ederim halletmiş ulaşınca sorun olmaz demişler.
-
“Uluslararası İşgücü Kanunu”, “İskan Kanunu” ve “Yabancıların Çalışma İzinleri Hakkında Kanun” çıkıyor mu? Çalışmak gerekir mi?
-
Arkadaşlar siyasi tarih, insan hakları ,dış politika vs o kısımdan hangi ders ağırlıkta geliyor bilginiz var mı? Çok derin yetişmeyecek eleme yapmam lazım:/
-
@kalendermeşreb bende içine gireyim dedim olmuyor seçeceğim
-
@kalendermeşreb oraya oturup var güçünle bakmak bana çok mantıklı gelmiyor okyanus da çırpınmak gibi belli yerleri bilip gireceğim
-
@kemankeşş niye bu dersler varsa arkadaş ya puff
-
Arkadaslar bu yukk kac sayfa il goc sitesinden indirdigim sayfa sayisi az ama mevzuattaki fazla. Hepsinden sorumlumuyuz bilen varssa
-
12019 başlıyor 2064-1 bitiş toplam 126 madde mevzuat.gov en güvenilir bence
-
@kemankeşş 126 madde. Sagolun
-
Akfon kitapevinin cıkardiği kitaptan calisan varmı aranızda pekı
-
@Esbk-1 boşu boşuna almışım acayip sinir oldum
-
@kemankeşş neden
-
Arkadaşlar iktisatlar idare anayasa tr eko ve insan hakları kaymakamlıktan bitirdim şimdi medeni borçlara bakacağımda bunların nerelerine bakmalıyım medeni genel ve kişiler demiş genelden kasıt nedir yardımcı olur musunuz