İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@samettin hayır değil net bilgi
-
Teşekkürler
-
Arkadaşlar mobilden eft yaparken alıcı ad soyad kısmına ne yazdınız? Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü sığmıyor oraya
-
@Marsiyal Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi
-
Göç sınavını geçmek lazım zira gelişmeler hiç de iyi değil Maliye de Allahım göç olsa da kurtulsak şu süreçten
-
@kemankeşş Kac kisi gececegiz hocam? 45 kisi. Isimiz zor.. Aksam 19:30 da etkinlik var. Bu basligada birakayim belki faydasi olur
-
@Baelish evet farkındayım hocam katılmak lazım
-
@Marsiyal kısaltarak yazdım bende
-
Arkadaslar bu iş göç için insan hakları siyaset bilimi gibi dersleri nerden calısıyo sunuz acaba
-
Arkadaşlar P3 alımları nasıl Türkiye de daha mı kolay atanmak ona mı yönelsem diyorum Alımlar çok oluyor mu bilen var mı
-
@kemankeşş hocam P3 lü ilanlar genelde yds istiyor kalkınma ajansları falan yds niz varsa P3 e yönelebilirsiniz
-
@Marsiyal hayda ne yapalım biz ya
-
@kemankeşş valla hocam ben mart da 2020 kpss B grubuna başlıcam bu yıl 79 aldım P3 onu 90 üstü yapmak gerekiyor en azından elimizdeki silahımız artar merkezi atama şansımız olur
-
@Willsmithh yds siz olur demi sgk filan mat çalışmam lazım
-
Arkadaşlar az önce parayı yatırdım fakat gişe görevlisi verdiğim ibanı dikkate almayarak üniversitenin rektörlüğüne göndermiş parayı. Sadece 1 rakam farklı neyseki farkedip düzelttirdim. Mağdur olmak istemiyorsanız dekontlarınızı kontrol edin derim. Döner sermaye işletmesine gonderilecek para. Hesabın son rakamları 0001 55.
-
@scofieldmustafa ben direkt ilanı göstermeme rağman açıklamayı yanlış yazmış düzeltirende triplere girdi paşam
-
@IS-LM kafaları bi karış havada hocam o yüzden dikkat etmek gerek
-
Arkadaşlar merhaba bişey sorabilirmiyim çok önemli nişanlım öğretmen bir ilde ve 4 senesi dolmadan başka şehire gidemiyor sözleşmeli olduğu için bende il göç uzm yard kazandım diyelim ve nişanlımın çalıştığı ilde alım yok ben başka ile gittim kısa süre sonra evlendiğimizde ben nişanlımın çalıştığı ile geçebilirmiyim bu konuda bi bilginiz var mı ?
-
Arkadaşlar sınır dışı etme kararını resen Genel müdürlük talimatı üzerine veya valilik alabiliyor 6458 sayılı kanuna göre.
Ama yabancıların Türkiye de ikamet ve seyahatleri hakkında kanuna göre İçişleri Bakanlığı yazıyor bu ayrımı eğer çıkarsa net bir şekilde belirtir demi "şu kanuna göre" diye -
@kemankeşş 5683 sayılı Yabancıların Türkiye'de İkamet ve Seyahatleri Hakkında Kanun mülga dostum.