İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@adanali01 ceza genel var özel yok
-
@errayn ceza muhakemesi ozel mi oluyor kardesim vala bilmiyorum yabi varmi ceza muhakemesi
-
@adanali01 cmk özel bi kanun hocam her sınavda çıkmıyor idari hakimlikte bile yok
-
@scofieldmustafa eyvallh kardesim
-
@adanali01 öyle geçiyor hocam
-
Arkadaslar medeni de baslangic ve kisiler hukuku disinda bir yer var mi
-
@whshw yok
-
@errayn ceza özelden kasıt özel hükümler diye biliyorum
-
@tubaay hocam bende iki cildide kaldırıp attım ama nerden calısacagimida bilmiyorım
-
Kaymakamlık ta baktığımız insan hakları kitaplarının faydası olurmu arkadaşlar
-
@Willsmithh Fazlasıyla olur
-
@Müşrif teşekkürler hocam ben kpss iktisat maliye hukuk harici yabancılar kanunu ve insan hakları dersine bakacağım diğer kamu yönetimi bölümü çalışıp da yapılcak birşey değil Türkiye tarihi vs genel kültür bence bakalım yarın sabah program yapıp başlıyorum bende
-
@genclerbirlikli hocam benim bildiğimde cmk yok umarım yokturda
-
@Willsmithh Kolay gelsin bakalım genelde herkes aynı şekilde hazirlanicak bitmez o konular
-
@scofieldmustafa reis kusura bakmada gecen yil cikmis sorularda eski hale getirme sorusu var o cmk konusu acaba eskiden cmk cikiyormuydu
-
@adanali01 haklısın hocam soruyu görmedim CMK konusudur dediğiniz fakat CH genel hükümler diye açıkça belirtilmiş. Maliyede belirtmemesine rağmen vergi hukuku ve tvs sorularının da çıkması ile aynı sebeptendir muhtemelen
-
@scofieldmustafa eyvallh hocam calismayiz cikarsada yapacak bisy yok
-
@adanali01 çıkarsa kpss çalışırken kalanlarla yaparız umarim
-
@scofieldmustafa aynen hocam
-
Arkadaslar ya, bisey sorcam Bn murat hukuk kamu yönetimi ders notunda çalışıyorum ama kentlesme falan dıyo yanlıs mı calısıyorm acaba