İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Idt sorusu iptal edilmiş 99 soru üzerinden değerlendirme yapılmış
-
Hocam biri puanlara nerden baktığını söyleyebilir mi?
-
Boş bırakmadığıma eminim ama 1 tane boş görünüyor.
-
@scofieldmustafa aybu dan bakabilirsiniz hocam
-
@aroma aybu dayim suan?
-
@scofieldmustafa link attım önceki sayfada zaten
-
Sadece idt sorusu iptal edilmis arizi geliri dogru kabul etmisler cok ilginc
-
@mülkiyemezunu 7 gün içinde 25 tl yatırıp göç idaresine diye açıklama yapmışlar. İtiraz edeceğim şahsen.
-
@felix-felicis hocam attığınız link kazananlar için liste.
-
Hayırlı olsun arkadaşlar bize de nasip oldu şükür
-
Arkadaşlar sonuçlara aybu nun sitesinde duyurular kısmına bakınız. Hangisi idt değildir sorusu iptal edilmiş. Yani puan hesaplaması 99 soru üzerinden yapılmıştır. Sonuçlara itiraz süreci bıraktığım linkte yer alıyor. Kazanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. En az 1000 kişilik ilanlar görmediğimiz sürece sınava katılanların yuzde 80 i maalesef olumsuz sonuçla ayrılacaktır. Herkesin hedeflediği yere ulaşması temennisiyle.
-
@scofieldmustafa aybu.edu.tr den hocam linki atamadim tlfdan .! Duyurularda üstte
-
@onuktekin hocam iptal edilen soru o
-
Arkadaşlar kazanan arkadaşları tebrik ederim oncelike ben de 81.82yle kazanmışım. Liste var mı yoksa bireysel mi bakılıyor sadece onu soracaktım
-
@whshw bu soru yanlıştı bir de çok tartışılan kamu harcamalari sorusu ama iptal edilmemiş
-
@aroma iki soruda yanlisti ama haklarini idt den yana kullanmak istediler heralde
-
-
Puanına bakmak isteyen arkadaslar gpmsinav.com adresinden bakabilir. Kazanalara tebrikler
-
@NeverLetGo sınav sonucunu bireysel olarak herkes bu linkten öğrenebilir.
http://gpmsinav.com/ -
@redcrossbjk teşekkürler hocam