İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@whshw, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
edilmis arizi geliri dogru kab
O soru nasıl doğru kabul edildiyse artık
-
@scofieldmustafa hayır hocam. 70 doğru 28 yanlış 1 boş görünüyor. İptal edilen soru ile ilgili değil. 73 doğru bekliyordum. İdt gitti 72 kaldı. Bir sorun var burada.
-
@aroma Hocam o soru iptal olmazdı zaten. Kamu harcamaları sorusu sıkıntılı değildi. Ancak arızı gelir sorusu sıkıntılydı fakat herhalde gözden kaçırdığım bir şeyler var.
-
@mülkiyemezunu hocam bende itiraz edeceğim nasıl yapacağız çok şaşkınım
-
@onuktekin bende 72 olduğuna eminim 70 doğru gözüküyor
-
@samettin arkadaşımızın puanı 71.71 hesaplanmış. Lakin 71.71 ler 71.72'ye yuvarlanmış. Yani burada da bir hata var. Puanı 71.71 hesaplanan var mı?
-
İyi emek vermiştim iyi sorular hazırlamıştık hep beraber 70.68 ile olmadı maalesef yıkıldım
-
@onuktekin hocam bn baktim simdi bnm puanim 70.71 yani 71.71 degil malesef yinede bn itiraz etmeyi dusunuyorum
-
@babyshark ne sınav yaptılar arkadaş ya rezillik vallahi başka bir şey değil. Yanlış soru mu dersin, yanlış hesaplama mı,aptal gözetmen mi ne ararsan var. Hafta içi itiraz edeceğiz artık.
-
@kemankeşş hocam hepimize hyorli olsun ben kıyıdan kazandım 71 doğru ile siz emek gösterdiniz grupta da belki rakip görmeyip vizede epey yardımcı oldunuz teşekkür ederim umarım emekleriniz karşılığını bulur
-
@kemankeşş 70.68 nasıl oluyor hocam? Öyle olmaması gerek.
-
Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun bende kıyıdan listedeyim en paylaşımcı en hoşgörülü başlık oldu diuebilirim bu paylaşımımiz umarım mülakata kadar sürer hepinize geçmiş olsun Allah kazanamayanlarjnda emeklerini inşallah başka sınavlarda karşılığını verir
-
@kemankeşş Hocam sizin listede olmanızı isterdim. Sınav öncesi bu başlıkta güzel bir dayanışma ortamı vardı, sizinde katkınız bunda büyüktü. Ancak bu sınavı bir tecrübe olarak görmek geleceğe yönelik daha fayda sağlayacaktır herkese. İlk kurum sınavımdı benimde, biraz garipti lakin buradan da bir tecrübe çıkartmak faydalı olacaktır.
-
arkadaşlar öncelikle şunu demek isterim il göç uzman yard. sınavına giren herkes belli bir seviyeye ulaşmış kpssde kendıni belli etmiş bilgi sahibi kişilerdir bundan dolayı herkesi tebrik ederim allah hepimize insallah güzel kapılar açar allah hepimize kolaylık versin
-
@Willsmithh bende aynı durumdayım daha yüksek beklerken 71.72 aldım
-
@kemankeşş Kaderimiz aynı dostum nasip değilmiş
-
Kacla kapatti hocalarim
-
@hak-111111 71 küsür
-
@hak-111111 71.72
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Tecrübeli bir arkadaş bana/bize yardımcı olabilir mi ? E-devletten çıkarılan mezuniyet belgesini kurum kabul ediyor mu ?