İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
elenmek değilde koyan 70 netle elenmek koydu ama vardır bir hayır inşallah kazananlar içinde halen kurumlarda çalışan yoktur kazananlara mülakatta başarılar dilerim bizede dua edin bir yerler kazanalım
-
Benimde olmamış kazananlara tebrikler arkadaşlar kazanamayanlar üzülmesin çok bişey kaybetmediler.
-
@abcdefg idt sorusu sadece iptal edilmiş aybü sitesinde yazıyor
-
Arkadaşlar mülakat günü kişi bazlı belli oluyorum askere gideceğim 20 ocak 10 şubat arası eğer günü belli olmazsa izin alamam
-
Hayırlı olsun hepimize arkadaşlar.
-
@Marsiyal neden böyle söylediniz
-
Kazanan herkese hayırlı olsun arkadaşlar mülakatlar ne zaman olacak tahminen
-
Sonuçlara itiraz etmek isteyen arkadaşlara ufak bir tavsiye vermek isterim .itirazınızın yanında birde bilgi edinme kanunu gereği cevap anahtarlarınızın birer kopyasını isteyen bir dilekçede yazıp kuruma verin.Yok sa cevap optiğinizi vermezler arkadaşlar.Ayrıca hangi sorunun yanlış olduğunu düşünüyorsanız kdkyada başvurabilirsiniz ,ben geçen sınav bu yolları denemiştim ama çok birşey elde edememiştim,yanlızca bir soru iptal edilmişti tıpkı bugünkü gibi ama bu sefer sorular açıklandı bariz yanlış olan bir soru daha var iptal edilmeyen çok bariz bu.
-
Geçen yıl mülakata kalan arkadaşımız varmi
-
Ve şuda bir tavsiye olsun.. hepimize göre yanlış olan maliye sorusunun üniversiteye göre doğru olduğu kaynağı sorun bakalım hangi kaynağı göstereceklerki bu soru doğru diyecekler bunuda isteyin arkadaşlar.Bunada hakkınız var.Ben hangi kaynağa baktıysam o soruda birden fazla doğru cevabın olduğunu gördüm. muhakkak cevap vermeyeceklerdir ama yinede birşey kaybetmessiniz.
-
Bu başlıkta çokça emeği geçen birkaç arkadaşın kazanamayışına gerçekten üzüldüm. Allah hepinizden razı olsun .
-
@Willsmithh ben varım hocam
-
@errayn hocam bende 70 le elendim. Artık çok yorulmuştum gerçekten olmasını istiyordum. Ama il göç olan geçen yıl atanmış arkadaşım şuan ders çalışıyorum başka kuruma geçmek için diyor sakın uzulme diyor. Hiçbir iş işsizlikten kötü değildir diyorum ama gönlümden geçende bir daha kitap yüzü açmak istemeyerek kadar çok sevdiğim bir yer olması. Vardır bir hayır 1 soru ile elendiysek vardır muhakkak bir hayır.
-
@bizart teşekkürler hocam tavsiyeleriniz için. Başka tavsiyeniz de olursa lütfen belirtin yine. Hakikaten çok can sıkıcı bir süreç.
-
@İşzizgüçsüz hocam.mülakat tarihleri nasil.oluyor.gün aralığı mi veriyor birde herkesin günü önceden belli oluyorum 20.ocakta askere gidecem.panik oldum
-
@Müşrif evet hocam kesinlikle
-
Ben de 2018 de hem il göce hem de merkez göce girmistim birinden 72 digerinden 71 almistim, tanidigim biri de 75 ve 74 almisti sanirim. ikimizde istikrarliymisiz epey diye sakalasmistik hatta. garip bir sinav formatlari var il gocun sinav yaptirdigi universitelerin. Soru ve cevap anahtari var miydi yoktu diye hatirliyorum.
-
@Willsmithh herkesin günü belli oluyor hocam önceden. Belge teslimi bittikten sonra yaklaşık 2 hafta içinde açıklanır muhtemelen ne zaman gireceğimiz. 10 gün filan sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam
-
@İşzizgüçsüz tahmini ne zaman olur hocam sizce mülakatlar
-
Arkadaşlar mülakat aşamasına geçen arkadaşları tebrik ediyorum. Olmayan arkadaşlar da inşallah daha güzel yerlere gelirler ümidimizi kaybetmeyelim bu sınava girebilmek bile çoğu kişinin gelemediği bir aşama.