İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Arkadaşlar geçen sene mülakata kalanlardan kaç kişi var?
-
arkadaşlar bir şey soracağım bu istenilen evraklarda fotoğraf var ya takım elbise ile çekilmesi mi gerekiyor yoksa diğer türlü vesikalıkta olur mu?
-
Ben geçen sene mülakata kalmıştım. Bu sene olmadı maalesef. Komisyon 5 kişi. Bir kişi daire başkanı sanırım. O size soru sormuyor. Kendinizi tanıtmanızı istiyor sadece. 4 kişi soru soruyor sırayla. Bana sorulan sorular;
•Hard disk nedir?
•Cumhurbaşkanlığı makamı ne zaman kurulmuştur? İlk c.başkanı kimdir?
•Memleketinin ünlenmiş, önemli kişisi diyince aklına kim geliyor? (Sanatçı, yazar, siyasetçi vs.)
•İdare hukukunun özellikleri nelerdir?
•Suriyelilerin ülkeye faydası var mıdır? Nelerdir? -
@onuktekin beni de saymadıysan ilave edebilirsin
-
Belge teslimine dair birşey mi var göremedim goc.goc tr ye giremiyorum
-
@felix-felicis hocam hepsine cevap vermek mi gerekiyor mülakat soruları sınavlardan daha zor bildiğin şeyleri cümleye dökmek oldukca zor galiba
-
İlk mulakatim olcak benim. Tecrubeli arkadaslar tecrubelerini aktarabilir mi acaba
-
@whshw benimde şimdiden heycanladım
-
@whshw +1
-
@aroma
a) Yükseköğrenim mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı örneği (eğitimini yurtdışında tamamlamış olanların diploma denklik belgesinin aslı veya onaylı örneği),
b) Üç adet vesikalık fotoğraf,
c) KPSS sonuç belgesinin aslı veya onaylı örneği ya da bilgisayar çıktısı,
ç) T.C. kimlik numarası beyanı,
d) Özgeçmiş.
Bu belgeler, aslı ibraz edilmek kaydıyla Genel Müdürlükçe de onaylanabilir.
Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar yukarıdaki belgeleri 16-25/12/2019 tarihleri arasında Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Çamlıca Mahallesi 122. Sokak No: 4 Yenimahalle /ANKARA adresine elden veya posta yoluyla teslim edeceklerdir. Elden veya posta yoluyla yapılacak başvurularda istenilen belgelerin son başvuru tarihi mesai bitimine kadar Genel Müdürlüğe teslim edilmesi veya ulaştırılması şarttır. Postadaki gecikmeler dikkate alınmaz.
-
@Baelish teşekkür ederim hocam .tlf ya da sitede sorun var giremedim .Hayırlı olsun bu arada
-
@Baelish teşekkür ederim hocam. Hayırlı olsun bu arada
-
@Willsmithh Benim fena değildi. İkisinde takıldım ama sessiz kaldığım soru yoktu. Olmadı. Çok kötü geçti diyip kazanan arkadaşlar da oluyor, tam terside. Yani değerlendirmeyi neye göre yapıyorlar bilemiyorum. Tahmin edersinizki listeler hazırlanırken ülkemizin gerçekleri de var.
-
@onuktekin bende sgk bekliyorum malesef +1 beni de sayın
-
Bende geçen sene mülakata kalmıştım. Aklımda kalan sorular:
Kısa süreli ikamet izin türleri nelerdir?
Siyaset nedir?
Suriyeli mültecilerin Türkiye siyasetine ne gibi etkileri olmuştur? -
Arkadaslar mulakati kazananlarin hangi ilde calisacagi neye gore belirleniyor
-
@gören hocam güzel sorular sormuşlar genel olarak kamu yönetimi uluslarası ilişkililer siyaset bilimi üzerine kesin soru geliyor galiba
-
@Willsmithh Daha çok bölümünüzle ilgili soru geliyor. Maliye mezunu arkadaşa da maliye alanından sormuşlar mesela
-
@whshw Alacağımız nihai puana göre 10 il tercih hakkı tanıyorlar ona göre illere dağılım yapılıyor
-
@gören iller ne zaman belli oluyor hocam