İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@gören hepsi doğu bölgesi değil mi hocam yanlış bilmiyorum
-
Hocam 5.bölgeden mi başlanıyor göreve
-
@Willsmithh kamu yönetimi vs ile ilgili kaynak sıkıntısını nasıl aştınız gerçekten güncel kaynak bulamıyorum.
-
@Willsmithh iller konusunda bir fikrim yok hocam. Önceden kurayla atama yapılırken şimdi 10 il tercih hakkı tanıdıklarını biliyorum sadece
-
Yönetmelikte 5. Bölgeden yaziyor ama nereye ihtiyac varsa oralar açıklanıyor seciyoruz sonra. Mesela geçen sene istanbul da varmış
-
Arkadaşlar benim de ilk sinavim ilk mülakatım. Nasil calisiyorsunuz? Mülakat kitabindan mi çalışmalı ortak alana yoksa sinav kaynaklarindan devam mi etmeli? Siz nasil yapiyorsunuz veya yapacaksınız?
-
@sntn35 Gecen sene yanlis hatirlamiyosan en cok Istanbum vardi. Baya kadro ayirmislar oraya. Bu senede oyle olur diye düşünüyorum. En cok ihtiyac orası.
-
Gecen yil 30 kisilik Istanbul, 3 kisilik Hatay icin acilmis. Geri kalan Burdur, Agri,Cankiri,Sirnak,Aksaray, Denizli,Mus,Antalya, Igdir vs vs birer kisi olarak acmislar.
-
@bicicik2035 hocam ben milli kütüphaneyim ankara'da ordan kuiphaneden alıp çalışıyorum ihtiyaç oldukça uluslararası iliskiler kpss kitapları var eğer bulursanız içinde siyasi tarih - türk dış politikası - uluslararası hukuk - uluslararası örgütler oluyor çoğu sınavda işinizi görür özellikle çözümlü soru bankaları bulup onlardan çalışın
-
@Willsmithh teşekkürler malesef Ankara da yaşamıyorum burda kendi imkanlarimla artık
-
Dostlar nihai listede 71.72 den kazananlarin herhangi bir dezavantaji oluyor mu
-
Şu İstanbul konusu canımı sıktı biraz açıkçası ; hayır verdiğiniz para ne ki İstanbul'a yolluyorsunuz
-
Net maaş 5800 yazıyor meslek tanıtımında fakat güncel rakkam mı bu
-
@ankara0648 hocam onlar merkez uzmanlığı olması lazım il göç uzmanlığı 2200 gösterge diye biliyorum
-
@ankara0648 Uzman Yrd maaşı 4700, uzman olunca 5100 tl yazıyor hocam
-
Teşekkür ederim İstanbul için o rakkamlar ile geçinmek zor açıkcası ama hayırlısı olsun şu yoklukta iş gözetemem malesef
-
Arkadaşlar iller mülakat sonucu açıklandıktan sonra ortalama 1-2 hafta sonra açıklanmıştı 30 kisilik istanbul vardi geri kalan da diger illere 1 2 kisi seklinde dağılmıştı
-
Arkadaşlar İstanbul'da asgari ücretle "geçinen" insanlar var farkında mısınız? Bu tatminsizliği çözemiyorum bazen.. Memurluk hayal eden insanlar aynı zamanda zengin olmayı düşlemiyordur umarım.
-
5000 lira türkiye sartlarinda güzel bir para
-
@posseder kardeş ben 4 yıl üniversite okudum orda ödediğim kirayı da geçimi de ben bilirim kötü para demiyorum çok şükür ama hem kpss kazanıp hem kurum sınavını verip vs insan biraz rahat yaşamak ister beylikdüzü de 3 artı 1 kira 2000 lira olmuş evli adam için zor koşullar demek istediğim buydu aksi halde bugun zaten o parayı da bulamıyoruz