İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Arkadaslar şu rotasyon meselesini adam akıllı anlatacak birisi var mi acaba? 3 4 5. bölgelerdeki belirtilen yıllar kadar çalıştıktan sonra yerimiz sabitleniyor mu bir yerde, yoksa emekli olana kadar her 4 5 yilda bir tayinimiz mi cikacak ben anlamlandiramadim açıkçası
-
@posseder kardeş zengin olalım diyen yok ; ama en azından çalışmadan önceki durumdan biraz farkı olsun istiyoruz
-
Tabi ki daha iyi şartlarda yaşamak istemek yanlış değil. Ama memur maaşları zaten belli değil mi hocam? İstanbulda memur yaşamamalı o halde herkes böyle düşünürse
-
@posseder Anladım hocam ; o konuda da siz haklısınız kesinlikle ; bu tarz bir lüksümüz yok şu an için
-
Arkadaslar nasil hazirlancaksiniz mulakata
-
@whshw ben sadece kamu hukuku ve mevzuat bakarım
-
@Aspirik, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Arkadaslar şu rotasyon meselesini adam akıllı anlatacak birisi var mi acaba? 3 4 5. bölgelerdeki belirtilen yıllar kadar çalıştıktan sonra yerimiz sabitleniyor mu bir yerde, yoksa emekli olana kadar her 4 5 yilda bir tayinimiz mi cikacak ben anlamlandiramadim açıkçası
Aynen dostlar bunu bende merak ediyorum. Bu rotasyon olayında sürekli yerimiz değişiyor mu ?
-
@Baelish 2 den fazla olmuyor dedi şuan çalışan birisi
-
Arkadaşlar özgeçmişi nasıl hazirlayacaksiniz?
-
geçen yıl diploma fotokopisi ile e devlet kabul edildi diye hatırlıyorum bu yıl da edilir herhalde...
-
@sntn35 evet ozgecmis nasil hazirlayacagiz dostlar
-
@aroma Umarim kabul edilir. Ulastirmadan sonra bi 55 lira daha bayilmak istemiyorum ..
-
@Willsmithh askerde olsan da izin alabilirsin hocam problem yaratmıyorlar sadece mülakattan önce yada gittiğinde askerebölük komutanına söylersin
-
Arkadaşlar beyin fırtınası falan yapsaydık bari bir soru sorduk çıt yok. Özel sektördeki gibi mi hazirliyoruz özgeçmişi yoksa paragraf gibi mi? Bilen ya da fikri olan varsa söyleyebilirse çok iyi olur.
-
@sntn35 evet bunu bende merak ediyorum
-
@sntn35 ben geçen yıl cv şeklinde hazırladım özel sektöre verdiğimiz gibi. Ama düz yazı olarak verenler de vardı hatta daha fazlaydı. Elden teslim ettiğimde sormuştum farketmez dediler
-
@İşzizgüçsüz
Anladım hocam el yazısı ile mi yazmışlardı peki onu biliyo musunuz -
@sntn35 el yazısı diye hatırlıyorum ama emin değilim hocam. Çoğu kurum özgeçmişi el yazısı şeklinde istiyor zaten . Bende bu sene o şekilde yapmayı düşünüyorum
-
@sntn35 Hocam onun çok önem taşıdığını düşünmüyorum. El yazısı veya çıktı şeklinde olmasına takılmazlar çok. Formaliteden istenen belgelerden biri işte.
-
@sntn35 hocam geçen yıl da sanrım istenen belgelrde özgeçmişe dair form yoktu dogrudan kendını tanıtan düz metin seklinde yazdık . Ancak dediğim gibi kesın olarak da hatırlamıyorum . düz metin yazmanız kafi bende öyle yapacağım.