İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@iskender yanlış yönlendirmeyelim arkadaşları
-
@pabloescobarr o zaman istenen belgeleri düzgün aciklamamislar demektir. Okuyun bakalım ne yazıyor. Nufis cuzdan fotokopisi yaziyor mu
-
@iskender o zaman bu düşüncelerinizi göç idaresine mail olarak da gönderebilirsiniz.
-
@pabloescobarr bu düşünce değil. Bizde bu işin içindeyiz. Gerek yok fotokopiye.
-
Kuruma elden teslim yapamayacak durumda olanlar var. Elden teslim yapmış olanların söyledikleri bizim için önemli olmalı. Tekrar tekrar kargo ile uğraşmamak için. Bilgi veren arkadaşlara teşekkür ediyorum
-
@iskender hala gerek yok fotokopiye diyorsunuz yahu bizzat gittim diyorum fotokopinin üstüne beyanımı yazdırıp imza attırdılar diyorum, tamam siz istediğiniz gibi gönderin yardımcı olabildiysek diğer arkadaşlara ne mutlu.
-
İstenilen vesikalik fotograf gozluklu olsa sorun olur mu
-
@Mrtsnr bir şey dememişler ki zaten herhangi bir vesikalık olur tabi
-
E devlet belgesi haricinde diploma fotokopisini istediler mi arkadaşlar? Elden teslim edenler ..
-
Vesikalık için takım elbise ve sakalsız olması gerekli mi? Elden teslim eden arkadaşlar sorabilir mi ?
-
Öyle ilginç sorular sorulmuş ki Bakara Suresi 67-71. ayetleri geldi aklıma merak eden açıp okuyabilir. Elden teslim eden Pabloescobarr arkadaşımız T.C. Kimlik No beyanının nasıl olacağını anlatmış zaten kafa karıştırmaya gerek yok. Bir arkadaş alınmasın da gözlüklü olsa sorun olur mu diye sormuş çok güldüm, gözlük kullanıyorsan gözlüklü olacak tabi arkadaşım. Başka bir arkadaş takım elbise ve sakalsız olmalı değil mi demiş öyle olması daha iyi olacaktır komisyonun önüne gidecek o fotoğraflar. Biraz relax baylar, yarın atanırsanız işleri nasıl yürüteceksiniz bu evhamla.
-
valla ben sakallı fotoğraf yolladım fotoğraf çektirecek param kalmadı yapacak bir şey yok tıraş olup giderim mülakata hayırlısı
-
@Pirinçkimirinçki kafa karıştıran sizsiniz olmayan şeyi var gibi göstermeyin lütfen. TC KİMLİK NO BEYANI ile nüfus cüzdanı fotokopisi alakasız şeyler. FOTOKOPİYE gerek yok.
-
@iskender Arkadaşım adam elden teslim ettim o şekilde aldılar diyor anlamıyor musun sen? Hayırdır bu şekilde rakip eleyeceğini falan mı düşünüyorsun?
-
@Pirinçkimirinçki Allaha şükür öyle bir niyetim yok. En fazla 25 kuruşluk bi fotokopi yapan yapsın beni ilgilendirmez. TC m şu beyan ediyorum, imzalayıp vericekler. Adı üstünde tc no beyanı. Bunun doğrusu budur. Bunu kabul etmezlerse gerekli belgeleri eksik aciklamislar demektir.
-
25 krusa kimlik fotokopisi cekip ne olur ne olmaz diyerekten eklense 3. Dunya Savasi felan mi cikar?
-
Su tc beyani ve eksik belge durumunda kurum kisiyi arar dostlar. Ulastirma icin basvuru yaptigimda bile diploma meselesi dolayisiyla aradılar. Goc genel mudurlugu de ayni hassasiyeti gosterir diye düşünüyorum.
-
@LioN evet çıkmaz. Mesele bu değil. Mesele işin doğrusunu görmek istememek.
-
@Pirinçkimirinçki başkanım sen çok yaşa
-
Arkadaşlar ben de dün elden teslim ettim . Beyanı kimlik fotokopisinin ön yüzüne boş bir yere TC yazıp beyan ediyorum ve imza şeklinde yaptım ve kabul edildi