İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@aroma, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Kadrolarda genel anlamda sıkıntı varmış erken göndermekte fayda var
Yazılanı dikkate alın arkadaşlar. Kargo firmalarında anlamsız bir yoğunluk var. Kargolar vaktinde gidebildiği gibi 2-3 gün gecikedebiliyor. Umarım hakedenler kazanır. Ben kalamadım ama mülakat muhabbetlerini izliyorum hevesimden -
Arkadaşlar cv işini bilgisayardan hallettim yarın teslim etcem kabul edilir mi teyit etmek istedim
-
@pabloescobarr hocam cv yi nasıl yaptınız?
-
@tlgbrs el yazısı ile yaptım hocam kaymakamlıktakine benzer şekilde
-
@pabloescobarr tamamdır hocam sağolasın
-
@IS-LM kargo sirketinden mi böyle bir mesaj geldi yoksa kurum mu gönderdi ?
-
@kamucu16 mng kargo ama teyit ettim teslim almislar
-
@IS-LM ben de kargo takipten baktım da teslim edildi gözüküyor edilmiştir büyük ihtimal.
-
@kamucu16 0312 422 0741 arayin teyit edin dostlar
-
@IS-LM teslim edilmis teyit ettim çok sağol.
-
Arkadaşlar ozgecmisi elinizle mi yazdınız
-
@Willsmithh evet
-
@Willsmithh ben el yazım kötü olduğu için bilgisayardan yazdım.
-
@Willsmithh
Ben wordde yazdım. Fark etmez dedikleri için bu arada ptt bana da evrakları özel kargo ile gondermemi tavsiye etti. -
Arkadaşlar bende ptt ile gönderdim de şuan dert etmeye başladım acaba gider mi diye daha önce gönderen varsa kaç güne teslim ettiler söyleyebilir mii
-
@Bsr Başka bir sınav için geçen hafta PTT ile gönderdiğim evraklar tam 7 günde teslim edildi. (İstanbuldan Ankaraya)
-
@posseder teşekkür ederim cevap için aldım başıma sıkıntıyı bugün verdim ben 6 gün var keşke daha önce gitseydim mülakat aşamasına kadar gelip belge teslim edememe yüzünden giremezsem naparım bilmiyorum
-
@Bsr bende bugün verdim, gider gider, canını sıkma
-
@Bsr ben izmirden gonderdim 2 günde gitti şükür carsamba öğleden sonra ulasti ellerine bugün de arayip gitmis mi diye teyit ettim ama özel kargo hizli gonderiyorsa onla gönder
-
@kamucu16 ptt ile mi gönderdiniz