İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Ayrıca ne olur ne olmaz diye diplomanın aslı gibidirini de götürmüştüm ama zaten e devlet çıktısını kabul ettiler
-
Hocam ,
Kimlik fotokopisinin üzerine istenilen beyan + imza atılacak yanlış anlamadım değil mi ? @pabloescobarr -
@sauron27 "yukarıdaki kimlik bilgileri bana aittir
"gibisinden bir şey yazdırdı altına isim soyisim imza attırdı hocam fotokopinin. Ama tam olarak hangi cümleyi yazdırmıştı onu hatırlayamadım. -
@Pirinçkimirinçki arkadaşım ilk mülakat tecrübemiz ve resmi bir kurumla muhattabız sonuçta, ayrıca kimlik ehliyet vb durumlarda gözlüklü fotoğraf yasak birşeyi öğrenmek için soruyoruz biliyosan cevap ver bilmiyorsan boş yapma
-
@Mrtsnr Bildiğim için cevap verdim zaten değerli kardeşim. Sorun yok gözlüklü olmasında.
-
Teşekkür ederim hocam @pabloescobarr
-
arkadaslar telefonda goc idaresine soru sorabilen oldu mu hic mesai saati icinde ariyorum yonlendiriyor birine acmiyor kimse nasil ulasicaz biz buna
-
@iskender bugun ben de elden teslim ettim nufus cuzdani fotokopisi altina bilgiler tarafima aittir yazdim ve imzaladim ayrica mezun belgesi istedi ben de diploma fotokipisi verdim ve aslına da baktı.
-
@Arrow ben direkt diploma fotokopisi yolladım sorun olur mu acaba
-
@chamberlinn Onaylıysa sorun olmaz hocam.
-
@chamberlinn bilmiyorum bi arayın sorun isterseniz
-
Arkadaşlar evrakları bugün kargoya verdim . Yetkili kişi black friday indirimlerden dolayı işlemlerin çok yavaş olduğunu 10 15 gündür bekleyen kargoların olduğunu söyledi . Yine de 8 güne kadar bir evrak Ankara’ya elbet gider diyerek evrakları teslim ettim . Sizlere tavsiyem ; anlaşılacağı üzerine kargolarınızı hemen halletmeye bakın .
-
@sauron27, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
ne kadar bir evrak Ankara’ya elbet gider diyerek evrakları teslim
İstanbul'da mı yaşıyorsunuz hocam ?
-
@sauron27 Hocam sanıyorum ptt kargo ile gönderdiniz. Keşke öyle yapmasaydınız, mng ertesi gün ulaştırıyor.
-
@Baelish Gaziantep hocam
-
@posseder tüm kargo şirketlerinde yoğunluk varmış hocam . O yüzden ben de gelmişken PTT’den yollayayım dedim.
-
arkadaslar kargom GENEL EVRAK'a teslim edilmistir diye mesaj geldi türkcesi nedir ?
-
@IS-LM kargo kurumda hocam tarayıp sisteme sokarlar yarın aslını ilgili birime yönlendirirler
-
Kadrolarda genel anlamda sıkıntı varmış erken göndermekte fayda var !
-
Arkadaslar mulakat tarihleri ne zaman olur