İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@yayiç22 inşallah ya genel olarak herşeye sıkıntı yapan Bi insanım zaten bu gidene kadar uyuyamam ben inşallah hemen giderr
-
@Bsr Antalya'dan Ptt ile 17'sinde gönderdim, 18'inde teslim edilmiş. Bu yoğunluk şehirden şehire, bölgeden bölgeye değişiyor hocam.
-
@Baelish çok teşekkür ederim biraz da olsa rahatlama oldu bende samsundan gönderdim inşallah yetişir
-
@Bsr evet ptt ile gonderdim yoğunluk bolgeye göre değişiyor sanırım
-
@kamucu16 teşekkür ederim cevap için
-
Arkadaşlar birşey soracağım bilen arkadaş bilgilendirirse sevinirim. Benim e devletten askerlik durumum 31.12.2019 a kadar tecilli gözüküyor altta da sevk yeri bekleniyor yazıyor herhalde Şubat celbi bekleniyor şimdi merak ettiğim şu mülakatları ocağın ortasında veya sonunda en geç Şubat'ta olacağını varsayarsak benim bu durumum sözlü mülakata bı engel teşkil eder mi subatta zaten tezsiz yüksek lisansa kaydolacagim tecili uzatmak için mülakatlarin sonuçları açıklanana kadar da tecilim uzamış olur zaten
-
@primocarnera
Hocam istenilen şartları gozden gecirdigimizde askerlikle ilişiği bulunmamak meslege alınma aşamasında isteniyor. Dolayısıyla mülakat aşamasında sıkıntı çıkacağını sanmam. Yani bu benim cikarimim. Bilen biri yanitlasin yine de -
@sntn35 teşekkür ederim hocam
-
@Baelish teslim alan kişi kim gözüküyor hocam
-
@kadroluissiz Ona bakmadım dostum.
-
@kadroluissiz ben de osman bayram olarak görünüyor
-
Arkadaşlar belgeleri elden teslim etcem de kizilaydan kuruma nasil gidebilirim bilen birisi yardımcı olabilir mi
-
@nairu metroya binin batıkent durağına, demetevler durağında inin yaklaşık 1 km yürüme mesafesinde.
-
@nairu arkadaşım bence kızılaydan istanbul yolu etimesgut/sincan özel halk otobüsüne bin çiftlik kavşağında in hani yeni yapılan ankaparkımız var ya oranın karşı caddesinden maksimum 300 metredir çok yürümezsin
-
@chamberlinn hocam ben elden verdim fotokopisini götürdüm aslı gibi onayıdır yaptı aslına bakarak. bence sıkıntı olmaz çünkü mezun belgesini bile kabul ediyorlar
-
Saolun arkadaşlar teşekkür ettim
-
@nairu Kızılay'da Çankaya belediyesi önünden 220 ye binin üst geçit durağında ineceksiniz. Oradan 5 dk falan yürürsünüz.
Lalegül dolmuşları da geçiyor oradan. O dolmuşlar Sıhhiye'den kalkıyor sanırım.
Demetevler metroda inip yürürseniz de yirmi dakika sürüyor yürüyerek. Google maps üzerinden de görebilirsiniz. 408. caddeden aşağı inip en sonuna gelince karşıya geçin. Nüfus genel müdürlüğü kampüsünü göreceksiniz sağ tarafta. O kampüsün daha ilerisine yürüyün ilk sağa dönüp ileri gidin ilk değil ikinci giriş.
220 ile gitmeniz daha iyi olur. -
@nairu hastane metrodan inip 211e de binebilirsiniz tam önünde indiriyor
-
Belgeleri teslim eden arkadaşlar ; ben de yarın etmeyi düşünüyorum da diploma olarak e devlet mezun belgesi kabul görüyor mu
-
@NeverLetGo evet ben e devletten aldığım mezun belgesini gönderdim. kurumu belgelerim ulaştı mı diye teyit için aradım ulaştı dediler kabul edilmese söylerlerdi diye düşünüyorum, o yüzden gönderebilirsiniz