İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
tc kimlik numarasi beyani kimlik fotokopisi degil mi dostlar
-
arkadaşlar geçmiş sayfalarda birisi fotoğrafın takım elbise ile çekilmesi gerekli mi diye sormuştu bu konu hakkında bilgi verebilecek var mı?
-
Merhaba arkadaşlar. TC kimlik beyanı kimlik fotokopisine doğrusunu beyan ederim yazıp tarih ve imzalamanızdan ibarettir. Fotoğraflar elbette resmi kıyafetle olsun. Resmi bir kuruma mülakata gireceksiniz kurallarına uygun olması daha doğrudur. Diplomanın da e devlet çıktısı kabul edilir muhtemelen ama yine de sorun geçen sene kabul edilmişti. Ben o şekilde göndereceğim. Z
-
@Ertuğrul-Bey, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Merhaba arkadaşlar. TC kimlik beyanı kimlik fotokopisine doğrusunu beyan ederim yazıp tarih ve imzalamanızdan ibarettir. Fotoğraflar elbette resmi kıyafetle olsun. Resmi bir kuruma mülakata gireceksiniz kurallarına uygun olması daha doğrudur. Diplomanın da e devlet çıktısı kabul edilir muhtemelen ama yine de sorun geçen sene kabul edilmişti. Ben o şekilde göndereceğim. Z
Doğruluğunu beyan ederim olacak. -
@Ertuğrul-Bey Hocam mezun belgesi bu senede kesin kabul edilir mi ? Emin olamadım
-
@Baelish ben yarın gideceğim göç idaresine sorarım gitmişken
-
@İşzizgüçsüz Tamam hocam başlığa yazarsanız çok güzel olur, teşekkür ederim
-
@İşzizgüçsüz Hocam özgeçmiş hangi formatta olmalı, bunu da öğrenebilir misiniz gitmişken?
-
@Baelish geçen yıl kabul ettiler bu senede kabul ederler. Yarın kuruma elden verecek arkadaşlar sorup öğrenirse iyi olur yien teyit edip hareket edilmeli malum her sene farklı yöntemler çıkarabilirler karşımıza
-
diploma için e devlet kabul ediliyor mu
-
Arkadaşlar idareye ulaşamıyorum . E -devlet olayını soracaktım . Ulaşabilen lütfen burayı da bilgilendirsin .
-
@sauron27 arkadaşlar gittim ben göç idaresine. E devlet kabul ettiler geçen sene de kabul ettik zaten dedi. Özgeçmişi de hiç farketmez nasıl hazırlamak isterseniz öyle hazırlayın dedi
-
Şu mülakatta istenecek belgeler hakkında açık bir şekilde akılda soru işareti bırakmadan bi açıklama yapacak yok mu ?
-
Arkadaşlar mülakat için WhatsApp grubu falan oluşturuldu mu??
-
Kimlik fotokopisini direk yolladım hiç birşey yazmadan... Bi sorun olur mu?
-
@yayiç22 ben elden teslim ettim "kimlik numarası tarafıma aittir beyan ederim ad soy ad imza" yazdırdılar fakat bunun yazılması gerektiği veya beyanın şekli belirtilmemiş sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
-
@yayiç22 kimlik fotokopisi istemiyor. Tc kimlik beyani istiyor.
-
@iskender Tc kimlik beyanını da kimlik fotokopisinin üstüne yapıyorsunuz yazı ile
-
@pabloescobarr hayır beyan dediği yalnızca bir belge kimlik fotokopisine gerek yok
Örneğinwww.tkdk.gov.tr › File › filesDOC
TC Kimlik Beyannamesi - TKDKSurdaki gibi
-
@iskender dün Göç İdaresi Genel Müdürlüğüne belge teslimi için gittim kimlik fotokopisi ve üzerine beyan ile beraber ad soyad imza aldılar?