İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@pabloescobarr geçen yıl belge teslimi 11 ocakta bitti 11 şubatta mülakatlar başladı. Bu sene de 25inde bitiyor belge teslimi. Ocağın sonunda muhtemelen başlar mülakatlar
-
@İşzizgüçsüz şansıma askerdeyken geliyor sağlık bakanlığı sözlü mülakat da askerine denk geliyor ne şansız adamim
-
@Willsmithh, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Geçen yıl mülakata kalan arkadaşımız varmi
Geçen yıl tam bir ay sonra mutlakat tarihi açıklandı. İki hafta SONRA da MÜLAKAT lar başladı
-
@guymağduru hocam peki kaymakamlıkla aynı güne denk gelme durumu olmaz di mi ?
-
@NeverLetGo, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@guymağduru hocam peki kaymakamlıkla aynı güne denk gelme durumu olmaz di mi ?
Öyle durumlarda kuruma gider veya söylersiniz farklı bir günde yaparlar. Sıkıntı olmaz
-
@guymağduru öyle bir kolaylık sağlarlar yani . Rahatladım valla hocam sağolun
-
@guymağduru Hocam sınav açıklanma tarihinden itibaren mi mülakat tarihleri açıklandı yoksa belge teslim günü bitişi itibariylem i ?
-
Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar kimin başarılı kimin başarısız olduğunu ölçmeyen bı sınav sonucu ile karşı karşıyayız bu sınav çok çalışanın veya as çalışanın kazandığı değil şanslı olanın geçtiği bı sınav oldu biraz umarım hepimiz için hayırlısı olur bundan sonra
-
@Willsmithh göç kurumuna başvursan mülakatını ayarlarlar bence. Guy yeterlilik te öyle yapmışlardı.
-
@rassal hocam bi tarhler açıklansın tavsiyeniz dikkate alıp basvurcam
-
Arkadaşlar sınava kaç kişinin girdiği belli mi ?
-
Sgk sonucu bekleyen arkadaşlar da listede. Onların SGK olursa listedekilerin de şansı olur. Her sınav birbirine bağlanmış durumda bir yerde. Böyle düzen olmaz olsun.
-
Kazanan herkesi tebrik ederim. Rabbim buradaki herkesin gönlüne göre verir inşallah. Ben 75 hesaplamıştım ama sınırdan da olsa mülakata girebildim. Hangi 3 soruyu yanlış hesapladım bilemedim. Benim sorum şu olacak. İtiraz süreci halen devam ettiği için. Sıralama vs. değişebilir mi. İnsan son sıradan girince tedirgin oluyor. Böyle bi ihtimal yada hak kaybı vs. söz konusu olabilir mi. Bilen var mıdır arkadaşlar.
-
@onuktekin tahminen kaç kişi var hocam SGK ile ortak acaba?
-
@Baelish yanlış ifade etmişim hocam ! Arızi geliri kastettim
-
@nairu kabaca 8 isim gördüm fakat çok daha fazladır.
-
@Willsmithh ben
-
@Baelish, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@guymağduru Hocam sınav açıklanma tarihinden itibaren mi mülakat tarihleri açıklandı yoksa belge teslim günü bitişi itibariylem i ?
23 Aralık Sınav yapıldı. 23 ocakta mülakat tarihleri belli oldu 12 Şubata galiba mülakatlar başladı
-
ben de 75.76 ile şükür mülakata kaldım liste dışı kalan arkadaşlara allah yardımcı olsun.
-
Alakasiz olacak ama merkez göç alimi ile ilgili gelisme var mj ?