İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@güneşşş Ben size edepsiz bir tavırla cevap vermedim sadece ağır konuştum o kadar. Kelimelerinizi dikkatli seçmenizi tavsiye ediyorum. Mevzuyu daha fazla uzatmayacağım İyi akşamlar.
-
Size de iyi akşamlar.. Herkese basarlar arkadaşlar..
-
Sinav kac günde acıklandı arkadaşlar sizin
-
@marjinalmaliyt57 yanlış hatırlamıyorsam 15 günü buldu açıklanması.
-
@marjinalmaliyt57 sorulara itiraz sureci ve degerlendirme suresi bitti ertesi gun aciklandi
-
Sözlü mülakatın yüzde 50 lik yazılı konularıyla alakalı olarak kaç soru geliyor ve hangi ders konulardan ağorlı olarak ya da dağılımı nedir bi de sözlü mülakata yönelik önerebileceğiniz kitap var mı
-
Bir hareketlilik oldu forumda. Bana bu hafta mülakat açıklanır gibi geliyor
-
Mülakata giren arkadaşlar neler sorulduğunu paylaşabilir mi acaba?
-
@DaronAcemoglu kardeşim sayfayı geriye doğru tara ben dahil epey arkadaş tek trk sorulari paylaşmıştı kaybetemek adına ss alabilirsin
-
@DaronAcemoglu ayrıca geçen senenin forumuna bakmanı da tavsiye ederim. Ben şahsi görüşürüm idare yabancılar ve anayası çalış öncelikle
-
Aynen alam pek çalışmaya gerek yok mevzuat okumak yerine kurumun sitesini inceleyebilirsin sikca.sorulan sorular kısmından epey soru geldi
-
@Willsmithh eyvallah hocam teşekkürler
-
2020'nin sınav sonuçları açıklanmadan bizim nihai liste açıklanır mı? Var mı tahmini olan dostlar?
-
@hansmorgenthau hocam mülakat tarihleri belli olmadan açıklamaları lazım mantıken ama mantık aramıyorum artık ..
-
@IS-LM hocam benim tahminim şubatın sonuna doğru açıklayacakları yönünde. Insallah çok uzatmazlar süreci.
-
Temennim ve tahminim şubat sonu. İnsallah marta falan sarkmaz.
-
@whshw hocam mülakatta kaç soru soruyorlar nasıl sorular soruyorlar ağırlıkları filan?
-
@İbbfli19 bunun bi standardi yok dostum. 4 soruda sorabilirler 10 soruda. Komisyona gore degisir. Sen kendi alanina ve mevzuata iyi bak bana hic mevzuat sorulmadi ama sorulanda cok olmus. Ortalama 5 6 dk surer mulakat
-
Naptınız arkadaşlar ikinci sınava girdiniz mi netler ne alemde napacaz biz tekrar mülakata mı girecez simdi
-
@nairu o zamana kadar açıklanır inşallah hocam. Ben mecbur girdim sınava çok şükür iyi geçti