İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@artıkolsun ben de ha geldi ha gelecek derken çalışmadım. Hayırlısı olsun ama sınava gireceğim
-
@Godot37 valla ben de öyle hocam mecburen artık. çok umutlanmıştım mülakat tarihleri hemen açıklanınca sonuçlar da hemen açıklanır gözüyle bakmıştım
-
@artıkolsun Ne yalan söyliyeyim Ankara’ya geldim fakat akşam beşe kasar hala umudum var
-
@Godot37 hahaha hocam sizin işiniz daha zor ben burda yaşıyorum Allah'tan.sayfayı yenileyip duruyorum o sınav psikolojisini yaşamamak için. bir de olmazsa artık çalışmadığım için kendime kızmakla vakit geçicek Allah hepimizin yardımcısı olsun
-
@Godot37 @artıkolsun Ben olsam bu saatten sonra açıklanmasın isterdim Neden derseniz, sonuç olumsuz olursa, sınava o psikolojiyle girmek istemezdim. Gelmedi bari sınavdan sonra gelsin, derim. Tabi tersi de mümkün yeni sınava daha hırslı girecek arkadaşlar da olabilir.
-
Benim de sonuçlarını merakla beklediğim arkadaşlar var, inşallah olumlu olur, geri dönüşlerini bekliyorum, güzel haberlerle dileğim.
-
@plansız hocam benim de bi tarafım size hak vermiyor değil ama bu belirsizlik beni öldürecek hakkımızda hayırlısı açıklanacağını düşünmüyorum zaten öylesine bi temenni
-
Arkadaşlar merkez göç içinse anlarım da tasra için tekrar neden sınava giriyorsunuz ki
-
Tasrayı kazanacak arkadaşlar var aranızda ve aylarca bekleyip sınav listesine girememiş olanlar var ya
-
@güneşşş Bunu mu demek istediniz dostum Sonuçlar daha belli değil ya belki elenecekler? Sonra yine işsiz olacaklar. Sanırım bir karışıklık oldu ?
-
@artıkolsun Keşke takvimler böyle çakışmayacak şekilde ayarlansaydı daha makbule geçerdi ama şu aşamada sadece belirlenmiş kurallara göre hareket etmek gerek tabi.
-
@plansız evet ama mülakatı iyi gecip kazanacaklar var ve bosuna tekrar basvuru yapmıs oluyorlar demek istediğini anladım sen de haklısın zaten burada esasen biz emek verenler degil kurum hatalı ama soyle dusunuyorum bir yandan da elenen kişinin bir sonraki sefer kazanacağı ne malum
-
@güneşşş mülakatın iyi geçmesi diye bir şey yok hocam. Mülakat tahmin edilemez bir durum. Sonuçta 200 kişinin 150 küsürü kalıcak mülakattan. Burada başvuranların bir hatası yok. Keşke böyle olmasaydı tabii.
-
@plansız teşekkürler hocam iyi dilekleriniz için İnşallah hakkımızda hayırlısı olur
-
@güneşşş Kazandı, şeklinde adını listede görene kadar kimsenin garantisi yok dostum, ne yazık ki mülakatı iyi geçenin de.
-
Oyle maalesef ne denir ki siz de haklısınız
-
@güneşşş kazanamazsa eğer nolacak kazandığının garantisi var mı ? Cidden bu nasıl bir mantık ya. Adamlar kurum yüksek kapansın diye girmeyeceği sınava başvuruyorken ekmeğini daha eline alamamış insanı yargılamak size mi düştü?
-
@Arrow off gerçekten her seye ters cevaplar ben fikrimi söyledim her seye kızmak için yer aramayın ya hayret ediyorum böyle insanlara sen kazan inşallah tamam bu kadar
-
Biraz edepli olun asil olun ya ne dedik arkadaş kafam karıstı sordum plansız lakaplı arkadas gibi olun biraz ya nazikçe eleştirdi beni haklısınız siz de dedim onlara ayıp ya ohoo
-
Bugunde aciklanmadi. Sanirim tahminim bosa cikmicak bu sinavin mulakat tarihine yakin aciklicaklar. Subat sonu aciklansa iyi bari