İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Godot37 inşallah hocam bende girdim benimde iyiydi.mukerrerlik olmaması için ya aciklayacaklar yada diğer mülakatları biraz geç yapacaklar sanirim
-
@nairu bu sınav bir hayli kolaydı 800 kişi dolsun diye çok uğraşmışlar sanırım.
-
@Godot37 aynen hocam önceki ile kiyaslanamaz bile 800olmasina rağmen yüksek kapatabilir
-
@nairu keşke kazansaydik girmek zorunda kalmasaydık
-
@nairu ilk sınavı kazanan 160 kişi muhtemelen hepsi kazanır sınavı bence geçen sınavın 70 ı bu sınavda 85 e felah tekabül ediyor
-
@Willsmithh kesinlikle hocam geçen sınav 74tu benim 88 bekliyorum bundan.keske açıklanmış olsaydida kazananlar girmeseydi en azından daha fazla insan için mülakat şansı dogardi
-
arkadaşlar hiç arayanınız oldu mu ?
-
@IS-LM yok hocam. Sizi mi aradilar yada tanidiginizi ?
-
@whshw yok hocam öyle değil yani kurumu arayan oldu mu mülakat sonuçları için onu soruyorum
-
@IS-LM haa heycan yaptim hocam bi an. Gecmiste bi arkadasi aramislardi oda yazmisti aranan oldu mu diye. Bi an oyle dusundum
-
@IS-LM bilgi veremeyiz demişler hocam
-
@Bernstein umarım yakında açıklanır diğer kurumlara göre biraz burası hızlı acıklıyor demişlerdi
-
Birşeyi merak ediyorum, kamu yönetimi mezununa örneğin iktisat sorusu soruyorlar mı mülakatta yoksa daha ziyade mevzuat ve hukuk veya kamu konularından mı soruyorlar
-
@karhan mevzuat ve kamu genelde siyasi tarih yada anayasa geliyor hocam
-
@nairu teşekkürler hocam ben de geçmiş sayfaları inceledim yönetim biliminden ya da siyaset biliminden geldiğine dair entry bulamadım. Herhalde bunlardan sorulması çok düşük ihtimal
-
Aynen hocam bana 5soru sordular 4mevzuattan 1siyasi tarihten geldi sbky mezunuyum.
-
@nairu teşekkürler inşallah ikinci mülakata gerek kalmadan ilkinden atanırsınız
-
@karhan saolun hocam Allah razı olsun sizinde yolunuz acik olsun insallah
-
tihek SBB açıklandı haftaya il göç te açıklanır insallah
-
Son alım iki aydan fazla sürede açıklanmış. Umarım bu alım daha kısa sürede açıklanır