İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@nairu bu yıl daha mülakat başlamadan ve mulakat sürecinde bazı adayların olmuş polis vs
-
@Willsmithh ala ala yeni duydum hocam bize gelen giden yok
-
@nairu banda yok ama duydum başka arkadaslardan
-
muhtara soran var mı bana garip geldi muhtara sorulması ama
-
@IS-LM sanırım küçük yerlerde yaşayanları sormuslar hocam. Ben de konuştum muhtarla soran eden olmamış
-
Bu sınavın ilk ilanı yazılı sınavı ve mülakatı hangi zamanlarda oldu ki daha sonuçlanmadan il ve mezkez göç uzman yardımcılığı sınavı geldi anlamadım
-
Otuz beşinci gün de bitti.... Günler bitiyor da ses gelmiyor kurumdan
-
@hansmorgenthau yarın 2020 açıklanır ama bundan haftaya ümitliyim
-
@hansmorgenthau 35 azmış. Ben kafamda çoktan 40a yuvarlamıştım hocam yahu
-
@hansmorgenthau 2020 mulakatlari gec yapilirsa vay bizim halimize
-
@IS-LM umarım kurum mükerrerlik konusunu önemser. Yoksa nihai listenin açıklanması çok uzar hocam.
-
@Godot37 inşallah zaman kavramını yitirecek kadar beklemeyiz hocam
-
Birde 2020 listesi aciklandiginda kazanan kisiler tekrar mulakata calismaya baslicak mecburen. Bir an once 2019 aciklansa da ona gore insanlar tekrar ayni mulakata calismasa. Ama ben umutluyum bence kurum bu konuda hassas davrancak
-
@whshw benim de aklımdan bu geçmiyor değil hocam. Hazırlıklı olmalıyız bu ihtimale
-
varmı arkadaşlar duyumu olan bugün bekleyelimmi
-
@Willsmithh 2020 ile beraber aciklasalar cok iyi olur ama sanmam ben obur haftaya umutluyum ama hocam
-
aynı şekilde ben de haftaya açıklanacağını düşünüyorum daha da uzamaz herhalde
-
Ne zaman aciklancagina dair duyumu olan var mi
-
arkadaşlar merhaba.. Size bir şey danışmak için yazdım. Bu istenen belgelerde yazan T.C. kimlik numarası beyanı tam olarak ne oluyor ve nasıl alınıyor.. Rica etsem yardımcı olur musunuz?
-