İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@redcrossbjk dilekçe şeklinde şu TÇ kimlik no su tarafıma aittir imza ( yada basit şekilde kimlik fotokopisi üzerine TC yazıp imza atıp tarafima aittir)
-
@hansmorgenthau hocam ikisinden kastı merkez göç ve il göçtür. Mülakat hakkında malumatlarının olduğunu sanmıyorum.
-
@Willsmithh teşekkür ederim hocam
-
@redcrossbjk Kimlik fotokopinizin altına Yukarıda yer alan kimlik bilgileri tarafıma aittir. Beyan ederim yazıp Ad soyad İmza yeterli.
-
Bu haftadan bir hayli umutluyum inşallah hayırlı sonuçlar alırız
-
Kasım sınavında yazılı sonuçları açıklanınca mülakat tarihini de açıkladılar mı o süreç nasıl oluyor kısaca belirten olursa sevinirim
-
@gencbiraday Mülakat tarihleri ortalama 2 hafta sonra açıklandı yazılı sonuçları açıklandıktan sonra
-
@NeverLetGo yazılı sınavdan sonra belge teslimi oldu mu peki
-
@gencbiraday Evet oldu hocam
-
bu sınavda mülakata kalıp, bi sonraki sınavada girip onun biraz önce açıklanan mülakat listesinde olan var mı acaba? yani 45 kişi atanacak ya, bi mükerrerlik durumu var mı onu merak ediyorum
-
@abdulbakitr var kardeşim benim bir iki arkadaşım var öyle
-
@kameralizm yazıklar olsun ne diyim. insan önce mülakatı sonuçlandırır, atanan 45 kişiyi hiç bu yeni listeye dahil etmez. ama işte insan değiller, emek nedir bilmiyorlar
-
@abdulbakitr ben de öyleyim hatta bir çoğu öyledir bence. Keske bizimki aciklansaydi biz de istemezdik inanın
-
İktisat mezunu olup mülakata giren arkadaşlara neler soruldu? Alan ve mevzuat dışına çıkılan soru oldu mu?
-
@eomer bende ikisindede varim
-
@abdulbakitr var hocam ben de listedeyim inşallah açıklanır mülakatlarımızda tekrar girmek zorunda kalmayız
-
Açıklanma ile ilgili bir tahmininiz var mi dostlar? Mulakata kalanlar 26 Subat - 6 mart arası evrak teslim edecekler.
-
@hansmorgenthau nerde yazıyor ?
-
@gencbiraday göç idaresinin sayfasında hocam
-
@Godot37 sağolun hocam bu tc kimlik no beyanı diyor onu nasıl temin edicez