İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@IS-LM ooooo çok aydinlatmislar dostum 40yil düşünsek aklımıza gelmezdi duyurulardan takı etmek
-
@nairu ben de sasirdim hic aklimda yoktu oraya bakmak iyi oldu
-
Arkadaslar belgeleri teslim ederken sordum insan kaynaklarınında suanda bir bilgisi yok ne zaman açıklayacağını onlarda bilmiyormus
-
Onlarla alakası yok zaten şuan iş bakanlıkta
-
@ankara61 onlar zaten bilmiyorlar gecenki belge tesliminde yeniden ilana çıkıldı demistim hadi ya kac kisilik falan demislerdi haberleri olmuyor genelde oyle seylerden
-
Merhabalar bölümü çeko olan arkadaşlar, mülakatta hangi sorular soruldu yardımcı olabilir misiniz?
-
Ne zaman açıklanacak arkadaşlar ya yok mu bı gelişme
-
@nairu git gide karmaşık bir hal alıyor hocam, ikinci mulakata da girersek şaşırmam
-
@Godot37 aynen ha arada bizimki kaynadı garip bı hal aldı iş.
-
@nairu bu 45 kişilik olan mülakat olalı tam olarak kaç gün geçti dostum?
-
@Manchester 42 ,gün oldu hocam
-
merhaba arkadaslar bir sorum olacaktı sızlere kpss sonuc belgesini 2 sayfa halınde cıkardım dogrulama kodu dıger sayfada bır sıkıntı olur mu acaba
-
2020 icin belgeleri bugun yolladim aciklansin artik 2019 ya ona gore kendimizi hazirlayalim ..
-
@IS-LM hocam kpss sonuç belgesi 2 sayfa halınde bı sıkıntı olur mu
-
@maliyeci08 olmaz hocam bı sikinti
-
@nairu cok sag olun hocam hayırlı kandıller bu arada .hocam bı de kımlık beyanına tarıh atacagız dimi
-
@maliyeci08 onu hatırlamıyorum hocam tam ama atarsanız iyi olur. Sizede hayırlı kandiller
-
@nairu tesekkur edeerım hocam yardımınız için
-
Cimere 45 lik alımın ne zaman açıklanacağı hususunda yazan var mı ne zaman açıklanır acaba
-
Mülakat listesinde olup bugün açıklanan KGK asil listesinde olan 3 kişi var(Ayrıca 1 kişi de yedekten kazanmış). Şu an devam eden ikinci İl göç uzman yrd. süreci daha var bildiğiniz üzere. Benim bildiğim kadarıyla yedeklerin hakkı, yeniden alıma çıkıldığı takdirde yanıyor. Bu durumda 45 kişilik alımda yedeklerin durumu ne olur ? Ya da yedek listesi olur mu ?