İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Godot37 eyvallah doatum
-
Merhaba arkadaşlar. Bu ilk alımdan mülakata girmiş olup, 200 kişilik il göç alımında da mülakata kalmış olan kaç kişi var merak ediyorum. Bu durumda olanlar bu iletiyi beğenebilir mi? Bir sayı çıkaralım. Forum dışından tanıdığı olanlar da ayrıca belirtebilir
-
Sanırım 45 kisilik alımda mulakatlara girebilen 200 kisilik alimda giremeyen tek kisi benim
-
@davinci1 yok hocam yalnız değilsiniz
-
Arkadaşlar merhaba belge tesliminden kaç gün sonra mülakat tarihleri açıklandı kasım sınavında
-
Iyi aksamlar arkadaslar burda mulakata giren arkadaslar mulakatla ilgili bilgi verebilir mi ortam nasil nelere dikkat etmeliyiz vs vs
-
@gencbiraday 2 haftaydı sanırım.
-
@70kuralliii yaklaşık 4 5 dakika sürüyor mülakat.Kütüphanede bekliyorsunuz. İsminiz okunduğunda telefonu bırakıp imzanızı atıp salona giriyorsunuz.Komisyon başkanı genel müdür yard. biri oluyor. Komisyon 5 kişi.Kendinizi tanıtarak başlıyorsunuz. Bana Mevzuat kısmından 2 soru idare hukukundan 2 soru ve bölümümden 2 soru soruldu. Sorular biraz sohbetin ilerleyişine göre şekil alıyor. Soruya verdiğiniz cevaptan başka bir soru sorabiliyorlar.
-
@Mambaa teşekkür hocam
-
@Mambaa hocam bilmediğimiz soruya ne desek uygun düşer kafamı kurcalıyor
Anımsayamadım efendim
Hatırlayamıyorum efendim
BilmiyorumHangisi olmalı
-
@Mambaa hocam bölümünüz nedir acaba? İşletmeden giren arkadaşlar varsa biraz bilgi verebilir misiniz acaba ?
-
@Estevez hocam kamu yönetimi mezunuyum. İşletmeden giren arkadaşım yok. Ancak bölümünüzden 1 2 soru soruluyor.
-
51.gün...
-
@kemankeşş hepsi de olabilir hocam. Önemli olan net bir cevap veriyor olmanız kanaatimce. Bilmiyorsanız uydurmamanız. Bilmiyorum efendim hatırlayamıyorum gibi şeyler söylenebilir. Sorulan tüm soruları bilemeyebilirsiniz sonuçta. Kendinizi net bir şekilde ifade edin yeterki.
-
tek isteğim şuan 2020 mülakat listesi açıklanmadan şu sınav sonuçları açıklansın inşallah yarın buna ulaşırız dostlar ..
-
@IS-LM Hocam keşke dediğiniz gibi olsa ama nisanı bulacak muhtemelen. Erken açıklanması zor gözüküyor.
-
@Mambaa neden hocam anlayamadım
-
@IS-LM bir önceki alımın mülakatları şubat 20de bitmiş. Ve 9 Mayısta sonuçlar açıklanmış. Mülakatlar bu sene 15 ocakta bitti. Nisanı bulur diye düşünüyorum bu nedenle. Açıklanacak olsa belge teslimini yaptırmazlardı diye de düşünüyorum.
-
Son iki alımın açıklanmasını düşünerek en geç bu ay sonu diyorum
-
@whshw Bu gvs belirsizliği etkiler mi acaba onu da düşünüyorum açıkçası.