İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Baelish asil listede olup feragat eden aday sayısı kadar yedek cagırmak zorunda değiller mi? Mesela 10 kişi feragat verdi 10 kişi yedek listesinden her halukarda cagırılmak zorunda değil mi?
-
@whshw Ben yukarıda belirttiğim gibi biliyorum. Ancak böyle bir durumda farklı mı işler bilemiyorum..Umarım kimsenin canı yanmaz.
-
Bu kisiler simdiden feragat veremez mi ?
-
bir kere daha mulakat gorucez gibi gelmeye basladi artik
-
@IS-LM aynen hiç ses seda yok malesef
-
@IS-LM bende son güne kadar evrak teslim etmeyim ne olur ne olmaz diyordum ama bugün gittin teslim ettim gectgimiz mülakatı kaybettim olarak görüp önümüze bakiyorum
-
@Willsmithh aynen oyle hocam bende gecen gun yollamistim malesef
-
@IS-LM ben de şimdi yolluyorum hocam. Aynı şekilde kaybettim olarak görüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
-
Son iki alım 70 küsür günde açıklanmış. Oda bu ayın sonuna denk geliyor.
-
Siz 2019 daki mülakata girerken istenen evraklarda özgeçmişe adres fotoğraf filan eklediniz mi mülakata kalanlara nasıl haber veriliyor adres mi verelim yoksa İnternet sitesinden mi ilan ediliyor
-
Bir de nufüs cüzdanı beyanında sadece fotokobi in altına doğruluğunu beyan ederim imza ad soyad değil mi
-
@whshw 2017 de mi 70 küsur sürmüş hocam ona bakmamıştım
-
@Manchester yukardaki .. numaları tc kimliği tarafıma aittir beyan ederim tarih isim soysim imza yeterli hocam. Ya da bu minvalde bir cümke
-
@Manchester duyurudan kontrol ediyorsunuz hocam
-
@Godot37 yani özgeçmişe isim adrs filan yazmaya gerek yok mu komposizyon şeklinde yazdım da?
-
Sadece bir tahmin yapıyorum ve sonuçların haftaya acıklanmasını bekliyorum
-
@Godot37 2018 de sanırım hocam.bunkadar bekleyoruz ve işin ucunda kazanamamakta var Allah bizlere sabır versin
-
@Manchester adres yazın hocam. Ben cv şeklinde yaptım özgeçmişi, diğer şekilde de oluyor diyorlar ama en nihayetinde bunlar biraz da teferruat hocam
-
@nairu çok haklısınız hocam amin. Hemen açıklansa bu kadar umut bağlanmayacak belkide.
-
@hansmorgenthau ben o kadar olumlu değilim hocam en azından bu mülakat tarihleri açıklandıktan sonra bekliyorum