İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@gencbiraday kimlik fotokopisinin altına ... nolu kimlik bilgileri tarafıma aittir beyan ederim deyip imzalıyorsunuz hocam. Diğer ve benzeri sorular için arkadaşlara da fikir olması açısından önceki dayfalara bakmanızda fayda var.
-
Arkadaşlar merhaba.. 200 kişilik olan il göç uzman yard için belge göndereceğim inşAllah. sizler deneyimli arkadaşlar olarak siz danışmak istedim. Acaba Diploma için e devlet çıktısı kabul ediliyor mu acaba? İlla onaylı mı yollamamız lazım. Noter onayı çok pahalı oluyor.. Ayrıca özgeçmiş elle mi yazılmalı yoksa bilgisayar çıktısı alınıp altı imzalansa yine geçerli olur mu? Rica etsem bilgi verir misiniz acaba?
-
@redcrossbjk E devlet kabul ediliyor evet. Özgeçmişiniz bilgisayar çıktısı da olabilir.
-
@Ertuğrul-Bey Çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun
-
Arkadaşlar bir bucuk aya dogru gidiyoruz ne zaman sonuclar belli olcak
-
@whshw, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Arkadaşlar bir bucuk aya dogru gidiyoruz ne zaman sonuclar belli olcak
En kısa zamanda
-
@Pirinçkimirinçki ne zamanmıs hocam o
-
@Pirinçkimirinçki ne zamanmıs hocam o
Belki yarın belki yarından da yakın.
-
@Pirinçkimirinçki suna yarın sabah desek keske
-
@Pirinçkimirinçki suna yarın sabah desek keske
Neden olmasın?
-
@Pirinçkimirinçki inşallah açıklanır da belgeleri ona göre ayarlarız
-
@Pirinçkimirinçki hocam bir temenni mi duyum mu?
-
Sınavda açıklandı. Artık yakın vakitten pek umudum kalmadı, bari ikinci mülakata kadar hayırlısıyla açıklansa Keşke
-
@Godot37 aynen hocam sınavla alakası yokmuş demekki ben artık tekrar mülakata bile görebileceğimiz konusunda şüphe ediyorum
-
@Willsmithh evet en azindan 45 kisi tekrar gitmezdi. Listeler hazir diyen bir arkadaş vardı o da yalan oldu. Benim düşüncem mülakattan önce aciklanir diye ama bakalım
-
@Willsmithh aynen hocam ben de aynı kanaatteyim. Mecbur yeniden hazırlanmaya başlayacağım mülakata. Allah hepimizin yardımcısı olsun
-
@Willsmithh Kazanan 45 kişiyi tekrar mülakata girmek zorunda bırakmak ya da 200 kişi ile birlikte göreve başlatmak büyük ayıp olur ama bu yaşananlardan sonra hiçbir şeye de şaşırmam. Resmen sinir harbi hocam.
-
Bugün evrak teslimi başladı evrak vs göndermesin kazananlar diye acaba bugün akşam açıklanma durumu olurmu ? Evrak gönderme süresinde açıklasalar bari ona göre millet uğraşmasa
-
@Willsmithh Umut bu topraklardan gideli çok oldu hocam. Ben yarın göndereceğim, her halükarda 190 kişiden 145i göndermek zorunda zaten. O şanslı 45den olsak bile kim bilir ne zaman açıklanacak, belgeleri hazırlamak lehimize olur. Bu sınava son gün başvurdum ben mesela, hiç basvurmayiz bizi de yeni alınacak 200 kişiyi de mükerrir yapıp mağdur etmezler diye umuyordum ama görüldüğü üzere süreç tamamen muallak.
-
genel mudurlugu aradim efsane cevabi aldim size de soyleyim arkadaslar
" duyurulardan takip edin "