İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Arkadaşlar parayi atmden yatırabiliyor muyduk?
-
@condorcet evet hocam
-
@kemankeşş hocam fis falan vermedi atm ama açıklama kısmı yazıyordu onu gördüm öyle onayladım başarılı yazdı sıkıntı olur mu bir bilginiz var mi?
-
6458 sayılı YUKK göre Hızlandırılmış Değerlendirme ve Kabul Edilemez Başvuru hariç diğer alınan karalara karşı kaç gün içinde ve hangi merciie başvurulur ?
A) 15 Sulh ceza mahkemesi
B) 30 gün içinde Asliye hukuk mahkemesi
C) 10 gün içinde Uluslararası Koruma ve Değerlendirme Komisyonu
D) 30 gün İdare mahkemesi
E) 60 gün İdare mahkemesi -
@condorcet hocam ben gişeden yatırdığım için o konuda yardımcı olamayacağım atm den yatıran arkadaşlar vardır illaki
-
@kemankeşş eyvallah hocam
-
@kemankeşş, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
ızlandırılmış Değerlendirme ve Kabul Edilem
c
-
@Baelish hocam Hızlandırılmış ve kabul edilemez başvurular hariç idari kararlara 30 gün içinde İdare mahkemesi ama 68 72 79 hariç 10 gün için de komisyona dediğiniz gibi
Md 80 de düzenlenmiştir -
@kemankeşş siyasi tarihten felan kac soru cikiyor biliyormusun
-
Kac kişi para, yaptırmadı acaba?
-
Arkadaşlar kanun olarak yoğunluk hangi kanunlardan çıkıyor çıktı alicam
-
@adanali01 hocam hiç bilmiyorum ilk kurum sınavım derya deniz o konular
-
@Esbk-1 hocam onu geçen alımda açıklamışlardı ama bu alımda açıklamıcaklar galiba
-
@kemankeşş yani çok fazla konu var kaymakamlık nedeniyle bu sinava hic çalışmadım yarin başlıcam o kadar kanun yetismez o yuzden en onemlilerini bulmak lazim
-
@scofieldmustafa mevzuat ve alan 80 soruluk bölümü yapmak lazım mevzuatı detaylıca çalışın 6458 sürekli tekrar etmek gerek
-
@kemankeşş yani 6458 sayili kanundan çıkıyor 20 soruluk kısmın çoğunluğu degil mi? Ona çalışsam yeter zaten diger 20 soruluk kisim derya deniz oldugu kadar bakmicam onlara hic
-
@scofieldmustafa pasaport işgücü kanunu yanancıların çalışma izinleri hakkında kanun vb bunlar da var
-
@kemankeşş eyvallah hocam
-
Arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar dilerim. Ben maliye kısmını anlayamadım. Kamu maliyesi dediği için nerelerden sorumluyuz? (Kamu harcamaları - borçları - gelirleri mi sadece?)
-
@kemankeşş Valilik değil mi ya