Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
Bence bu hafta da aciklanmayacak haftaya kalacak
-
Yeni yıla girmeden aciklasalar keşke ya
-
40 dakika falan önce aradım. Yakın zamanda açıklayacağız dediler. Bu hafta içi açıklanır mı dedim bu konuda bizim bir bilgimiz yok dediler
-
Ben bu haftadan ümitliyim bu sınavdan bir gün önce yapılan vgm müfettiş yardımcılığı dün açıklandı sıra sbb de
-
@delikupeli geçen hafta çarşamba da yakın zamanda demişlerdi bugün gelir inşallah ya
-
@delikupeli Her aradığımızda çok az kaldı açıklanacak diyorlar ama kesin bir tarih belirtmeye yanaşmıyorlar bir türlü
-
@promisme çünkü sonuçların ne zaman geleceğini bilmiyorlar. Üniversiteye bağlı herşey
-
@siyasalcowfest inşallah hocam
-
Sonuclar kuruma gelmiş mi ?
-
@teta Geçmiş yıllara bakarsak Kalkınma Bakanlığı döneminde aynı Ankara Üniversitesi 25 Aralık 2016 tarihindeki sınavın sonucunu 6 Ocakta (12 gün), 25 Şubat 2018 yılındaki sınavın sonucunu ise 14 martta (17 gün) açıklamış, bizim 16 gün oldu hala beklemedeyiz bakalım.
-
Yıl 2010. Dershanedeyiz. 1000 kişi denemeye giriyoruz. Denemeden çıkıp otobüsle 30 dakika mesafedeki evime gidiyorum. Eve vardığımda sınav sonucu babamın cep telefonuna gelmiş oluyor.
Yıl 2019. Ankara Üniversitesi 1000 kişinin girdiği sınavı 17 günde aciklayamiyor.
-
Arkadaşlar https://sinavduyuru.sbb.gov.tr/Login.aspx şu adresten login olunca fotoğrafımızın olduğu bir sayfa çıkıyor, bende başarılı olamadınız 70 i geçemediğinizden tarzı bir şey yazıyor. Sizce açıklanmış olabilir mi kafam karıştı benim şimdi ama puanımız yazmıyor.
-
@promisme bende baktım, 70 i geçememişim . Başarısız diyor çok Uzuldum ya
-
@promisme ben de bunu 1 hafta önce falan farkettim başarılı olamadınız yazıyor. Bundan önceki başka bir alımın sonucu sanırım herkesin ayndır çünkü geçen haftada böyleydi ve sonuçların daha kuruma gönderilmediğini söylemişlerdi.
-
@promisme abi bu gercek mi ya? Birde sözlü uygulamalı sınav diyor. Bendede basarili olamadiniz diyor
-
@cyy00 emin miyiz hocam boyle olduguna?
-
Zaten sözlü uygulamalı sınav sonucu diyor burada dediginiz gibi eskı sınavdan kalma bir link muhtemelen ayrıca sonuçlar liste halinde sbb.gov.tr de acıklanır yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam
-
@promisme bir de dikkat ettiyseniz sözlü/uygulamalı sınav diye belirtmiş ama bizimki yazılı sınav . Bundan önceki alım bilişim içinmiş ve sadece sözlü sınavmış onun sonucu kalmış olmalı ama ismimiz ve bilgilerimizin yazması ve başarısız yazması saçma
-
@promisme bende de 70 i geçemediniz yazıyor inşallah doğru değildir
-
Ya ortalığı velveleye verdiysem herkesten özür dilerim ama TC kimlik foto falan çıkınca ben dedim ahanda açıklanmış. Umarım henüz açıklanmamıştır ayrıca puanımız falan da belirtilmemiş. Kaldık yoksa