Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
Kurumu arayıp bilgi alan var mi bu konuyla ilgili
-
Aday numaram doğru valla şüphelendim kurumu arıyorum hemen
-
ooo grup bi anda canlanmış,umarım doğrudur
-
@yurtlu-john siz 70 i gectiniz herhalde
-
mülakata kalan var mı ,herkes basarısız ise sistemde sıkıntı vardır
-
Muhtemelen sisteme giris yaptilar herkesi baslangicta basarisiz gosterip sonuclar aciklaninca sisteme girilecektir. Yani bu durum yeniyse sisteme giriliyo da olabilir
-
"Sınavda 70 ve üzeri puan alamadığınızdan başarılı olamadınız." yazıyor bende de sıralamaya giremediniz dese anlarımda bu çok mantıklı gelmedi.
-
Arkadaslar ben aradigimda kadin liste halinde yayinlayacaz demisti
-
Sinavdan 90 bekleyenler var miydi aramizda onlarda ne yaziyor acaba?
-
Aradım kontrol edeceğiz biraz sonra tekrar arayın dediler bence de şuan sisteme yükleniyor sonuçlar şuan herkes başarısız yazıyor
-
@preacher hocam sizde de mi 70 i geçemediniz yaziyor
-
Arkadaşlar ben aradım, 'henüz açıklanmadı sitede neden öyle yazıyor bilmiyorum ,yakın zamanda açıklanmasını bekliyoruz 'denildi . Tabi dizlerim halen titriyor şuan
-
Aynen öyle yazıyor ama ben minumum 40 doğru bekliyorum 1 2 saat daha beklemek lazım
-
@hks999 kazaniriz kazanamayiz orası biraz da kader de bu belirsizlik mahvediyor beni. Nefes alip verislerim halen duzelmedi
-
Ulan hocalarim susmayın yazın birşeyler valla mahvoldum
-
Bende yeni kendime geldim Ne diyelim inşallah cumaya kalmadan açıklanır.
-
@teta duyurularda sınavın açıklandığına dair bir şey yok. Daha açıklanmadı.
-
@alonewolf insallah oyledir hocam. Bende belki açıkladılar da duyuruyu daha yapmadılar ihtimalinde duruyorum su anda
-
@teta belirsizlik en kötüsü hocam , ama bu kadar belirsizlikten sonra olumsuz olması daha kötü. Çok içim acidi olumsuz yazısını görünce .
-
Bu hatanin uzerine cok geciktirmeden aciklamalari lazim.