Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
@hks999 hocam kaymakamliği yarim puanla kaybettim 3 aralıkta. 473. Olmuştum. Ikinci bir vakayi kalbim kaldirmaz. Ya cok kötü puan alayim yada kalayim mulakata. Ikisini de okeyim su anda
-
Arkadaşlar kurumun duyurularında herhangi bir ibare yok zaten, arkadaşın yolladığı siteye 10 gün önce de girsek aynı şeyi yazacaktı zaten. şu an niçin notlar sisteme girilmiş değil.
Ben ankusem ile iletişime geçtim, kuruma yollamışlar notları. Kurumum sonuçları sisteme girişiyle beraber duyuruyu da yapmış olur. En geç yarına hallederler galiba.
-
@talozak şu an iyice panik oldum yollamislar da acikladilar da daha duyuruyu mu yapmadılar acaba
-
Arkadaslar yalniz şöyle birşey var. Kurumun sitesinde duyurularda geriye gittim biraz. sözleşmeli bilişim personeli sinav sonuçları açıklanmistir yaziyor. E mailimi ve sifremi giriyorum 70 ve uzeri puan alamadiniz yaziyor. Acaba bu sonuç o sinavla mi ilgili?
-
@teta evet hocam bence o sınavdan kalan sonuç geçen haftada dediğim gibi aynı şekildeydi bu sonuç sayfası. Belki sınava girmeden önce dahi baksak aynıdır. Ama açıklanması yakındır sonuçlar gönderildiyse yarın açıklarlar
-
@talozak Siz universiteden bu bilgiyi ne zaman aldiniz acaba?
-
Hocam durum! Sanirim anladim mevzuyu. Gecen yil kurum sozlesmeli bilisim personeli sinavi acmış. Sınav ilanina baktim simdi bu ssinav sözlü uygulamalı.Kalin harflerle de yazmislar. O yuzden bizim sonuç ekranında da sozlu uygulamali sinav diyor. Ama tabi biz de oyle gorunmesi sacma. Büyük ihtimal o sonuc ekranina ulasamayacagimizi dusunup onemsememişler
-
İyi heyecan yaptık surda
-
@MilesAway dün mail atmıştım, bugün "sınav sonuçları kuruma teslim edilmiştir" şeklinde cevaplamışlar.
-
@talozak Madem sonuçlar kuruma teslim edilmis bugün arayan arkadaslara dahi hala net olmayan aciklamalar yapilmasi ne kadar mantikli? Kurum sonuclar geldigi taktirde beklemeden aciklanacaktir deniyordu. En kisa sürede aciklanmali bu duruma göre.
-
En az 42 dogrum var. Başarılı olamadınız diyor arkadasin attigi linkte. Bu baska sinavin malumu bence...
-
@MilesAway Belki de ankusem sonuçları yolladıktan kısa bir süre sonra mailimi cevapladı. Bugün saat 2 gibi geldi mail bana. Bu yüzden bir ihtimal kuruma daha yeni gitmiş olabilir sonuçlar.
-
@talozak Anladim hocam umarim en gec yarin aciklanir sonuclar..
-
50 soruda 49 doğrum var. Başarısız yazıyor. Bence sakin olalım
-
@justlawyer, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
50 soruda 49 doğrum var. Başarısız yazıyor. Bence sakin olalım
Daha fazla yapmaniz gerekirdi o yüzdendir
-
@Bahriye-Nazırı 16 tane 50 doğru yapan varsa zaten ben haketmedim onları alsınlar
-
@justlawyer hocam hangi alandan 49 doğru yaptiniz?:)
-
Hukukçuyum bizim sınavımız kolaydı biraz o sebepten
-
@teta hocam inşallah istediğiniz gibi olur
-
@teta eyvallah hocam hepimiz için hayırlısı olsun