Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
50 soru 120dk sınav hakkında bişeyler anlatıyor gibi
-
Arkadaslar sinava emanet alinmayacaktir diyor. Ben il disindan tek basima katilacagim sinava. Nasil olacak bu iş?
-
Değerli Arkadaşlar,bu akşam 20.00 de yapılacak sporsonrlu etkinlikte aşağıda paylaşacağım SGK taglerini de GUY tagi ile birlikte paylaşalım.SGK mülakatının sizlerin ilandan önce açıklanması 350 adayın aradan çekilmesi, mükerrer başvuruların olmamasına ve taban puanın daha da düşmesi demektir.0.1 puan dahi düşse 1 arkadaşımıza umut olabiliriz.Şimdiden teşekkürler.
#SgkDntYardAcıklansın
#sgkdntyardacıklansın -
@Marcuspowa Aynısını ben düşünüyorum.Nasıl olacak?
-
@gagelessh Hocam pazartesi arayip soracagim bu durumu. Ama en olmadi civardaki kafelerden birine bırakılabilir diye düşündüm. Bir onceki gun gidip anlasilabilir birakilacak yerle.
-
@Marcuspowa, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@gagelessh Hocam pazartesi arayip soracagim bu durumu. Ama en olmadi civardaki kafelerden birine bırakılabilir diye düşündüm. Bir onceki gun gidip anlasilabilir birakilacak yerle.
Hocam sbf cadde üstünde emanet birakacagin 40 tane yer bulursun merak etme
-
aşti otogarda emanet dolapları vardı şifreli dikkatimi çekmişti. Onlar faal durumda mıdır acaba
-
@Rögaritma, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
50 soru 120dk sınav hakkında bişeyler anlatıyor gibi
mühendislerin sınavı sayısal ağırlıklı olur diye öyle çok zaman vermişlerdir. sözel bölümlere süre fazla gelir diye düşünüyorum
-
@Marcuspowa Nasıl anlaşılabilir?ben hiç emanet bırakmadığım için bilmiyorum
-
@gagelessh bir kafeye yarin size sinavim oldugundan emanet birakmayi dusunuyorum diye sorabilirim en kotu ihtimal. Veya arkadasin dedigi gibi illaki bir yer vardir emanet alan.
-
@Marcuspowa Teşekkürler.Girişte mi emanet alan bir yer vardır?
-
@gagelessh öyle umuyorum
-
Siyasalın içi dışı heryer emanetçi beleşten 5 lira rahat olun herkes ister emanetçi olmayı. Yanımda arkadaş getircem onu emaetçi yapsam mekancılar döver mi bizi acaba
-
girişte en az iki simitçi emanet alan kişi olur fix fiyat 5 TL'den. üniversitenin akredite emanetçisi olmayacak demek istiyor olabilirler
-
arkadaşlar bil müh sınav konuları için sınav konularını yazmamışlar mı ben mi göremedim acaba bilgisi olan var mı
-
@æon_flux muhasebe, uretim yonetimi, finans falan isletme anabilim dalı olarak sözel fakat mufredatında oldukca cok sayisal ders var. Bence her bölüm için zorlayıcı bir sınav olacak gibi geliyor.
-
merhaba arkadaşlar kamu yönetiminden girecek olan var mı?nasıl çalışıyor
-
ayrıca 4 yanlış bir doğruyu götürüyor mu sınavda?
-
@yurtlu-john yalnizca doğru cevaplar dikkate alınacaktır yazıyordu sanırım.
-
@yurtlu-john ilanda değerlendirme doğru cevaplar üzerinden yapılacaktır demişler.
http://www.sbb.gov.tr/wp-content/uploads/2019/10/SBB_Sinav_Ilani-2019.pdf