Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
@rukiyesv özgeçmiş yazmaya üşendiğimden ben de perşembeye bıraktım. perşembe ve cuma başvuru rakamları artar bence de
-
Arkadaşlar belgeleri CamScanner gibi uygulamalarla tarayıp yüklemenin bir sakıncası var mı? Bir de özgeçmişin a4 kağıdı tamamen doldurmaması, biraz yüzeysel olması sorun olur mu?
-
Arkadaşlar sizce kamu yönetimi 60 kişiyi doldurur mu?
-
@michaelcorleone şu an kaç kişi var belli mi?
-
@michaelcorleone Belli değil ama arkadaşlar 300'lü başvuru rakamlarından bahsettiler. Bu toplam başvuru olsa gerek. 80 puanla kamu yönetiminden sınava girmek çok güzel olurdu ama çok zor:(
-
@andrewryan ben de bu uygulamayı kullanıyorum. Sakıncası olacağını sanmıyorum. Ha bilgisayardan taramışsın ha telefondan. İkisi de aynı işlevi görüyor sonuçta.
-
@islimbot başvurduğunuzda rakamı bizimle paylasirsaniz az çok fikir sahibi oluruz. Geç başvuranlar bu anlamda iyi olucak.
-
@rukiyesv ben de sırf bu sebepten son güne bıraktım
-
@esraesra ben ilk günler başvurdum 171 idi
-
@rukiyesv başvuruncu ben de yazarım sıramı
-
TİKA uzm yrd almıştı p29 dan 1 kişi +yds b istiyordu 87 de kapattı ama toplamda 4 kişi .Burada 60 kişi baraja yakın kapatabilir veya dolmayabilir.
-
@Aslan-Reyiz Hocam yani 80 ile sınava girilebilir diyebilir miyiz?
-
@michaelcorleone inşallah hocam mutlaka başvurun .Kamu yönetiminde 2 şartın birlikte istenmesi puanı düşürecektir.Ama şunu da unutmayalım başvuranlar sadece forumdan ibaret değil inş düşer.
-
Arkadaşlar öncelikle herkese kolaylıklar dilerim. Az önce başvuru yaptım, sıram 381.
-
Arkadaşlar kişi bilgilerinden diğer bölümlere geçirmiyor. Bu konu da sıkıntı yaşayan var mı?
-
@Aslan-Reyiz çok haklısın reyiz. Başvurmak lazım kendi adıma söyleyim, bölümden kaybediyorum. Diğer şartları sağlıyorum. Siyaset Bilimi çıkışlı olunca ne yazık ki basvuramiyorum.
-
@Albayrak58 P29 kaç hocam?
-
Arkadaşlar özgeçmişinizi düz yazı şeklinde mi yazdınız
-
-
Arkadaşlar özgeçmişe fotoğraf ekleniyor mu?Bu özgeçmişe başlık yazılıyor mu?