Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
Icimizden biri son gun basvuru yapsin da toplam basvuruyu öğrenelim
-
Elemeyi ilk aşamada yaptılar. Girecek arkadaşlar sorular da zor olursa kadro bile dolmaz ki bence kolay yapacaklar. Böyle güzel bir merkez kadronun YDS ile kurban gitmesine çok üzgünüm ki sınavı da iktisat mezunu olduğumdan sadece iktisat olacaktı
-
Hem yds istemesi hem de kgk ile çakışıyor olması sonucu başvuru sayısı bu kadar az oldu sanırım
-
@dzndr, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Elemeyi ilk aşamada yaptılar. Girecek arkadaşlar sorular da zor olursa kadro bile dolmaz ki bence kolay yapacaklar. Böyle güzel bir merkez kadronun YDS ile kurban gitmesine çok üzgünüm ki sınavı da iktisat mezunu olduğumdan sadece iktisat olacaktı
Bence sinav yds ye kurban gitmiyor tam tersi kurum yds ile nitelikli personeli başta kendine cekiyor.
Keske her kurum boyle olsa hem kpss hem yds halletmis adamlari alsa. -
@BatmanDarkNight YDS kpss alandan daha iyi bir nitelik peki. Neyse tartışmayacağım
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@Rögaritma ben iktisadın 70le kapatacağını düşünüyorum hatta
Hocam başvurular bu hızda devam ederse büyük ihtimalle sizin dediğiniz gibi olacak
-
Ya arkadaşlar bu alandan kasıt şimdi yüzde 80 işletme yüzde 20 iktisat mı oluyor sadece.
-
Bence çoğu kişi kgk listesinin açıklanmasını bekliyor . 70 YDS bu denli etkilemez başvuruları
-
@Estevez 10 soru iktisat 40 soru işletme sanırım
-
@Rögaritma neden, nasıl ki
-
Başvurunun az olması bana da tuhaf geldi. Uzmanlık açısından baya iyi bir kurum gibi aslında ama bölüm sınırlaması bir de Yds etkeninden dolayı böyle oldu galiba.
-
@justlawyer meslek sadece ankarada tez şartı var vs o nedenle de olabilir belki
-
@dzndr, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@BatmanDarkNight YDS kpss alandan daha iyi bir nitelik peki. Neyse tartışmayacağım
Yds ve kpss den (alan bilgisi) birlikte iyi puan alanlari diyorum ben zaten.
-
@rukiyesv yani alan diyince ben kpss deki gibi düşündüm ama sadece işletme ise sınavda enteresanmış
-
@rukiyesv Belki de ama bu anlamda uzmanlıkların çoğu böyle aslında.
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@Rögaritma ben iktisadın 70le kapatacağını düşünüyorum hatta
Ah ah demeyin şöyle 84 puanla yds yok diye başvuramıyorum :((
-
Kamu Yönetimi için soru bankası önerisi olan var mı ? Ahmet Nohutçu’nun ki nasıl ?
-
Son günlere de bırakan olabilir tarayıcıdan geçirme vs olduğu için
-
Sınav konularının tam olarak ne olduğunu öğrenebilecek miyiz acaba? Vergi hukuku vs. Dahil mi mesela?
-
@justlawyer kalkınma bakanlığıyken sadece bölüm bilgisi demiş. hiçbir alanda tek tek konu yazmamış. konu yazacak olsa çoktan yazardı bence.
bu rakamlarla gidersek kamu yönetimi ve uluslararası ilişkilerde kontenjan dolar ama diğer branşlarda bir miktar kontenjan boş kalır diye tahmin ediyorum. liste açıklanırsa görürsünüz. memlekette yds puanı olup kpss a grubu kovalayanların çoğu bu bölümlerden. açıklanmayıp sadece tc ile bakarsak bilemeyiz tabii. işletme ya da iktisat okumak vardı şimdi...