Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
@delikupeli 85 puan ile ilk gün ilk saat başvurdum işletmeden başvuru nom 1
-
Kimlik fotokopisi yerine kimliğin aslının fotosunu diplomanın fotosunu yüklesek olmaz mı?
-
ALITI TWET:@Fatih__Gokturk
İİBF GUY ETKİNLİĞİTwitter
️ 28 Ekim Pazartesi
20:00️ Sayın Bakanımız @BeratAlbayrak'tan
️ 2019 Yılı içinde
️ 3000 GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanı
ve @HMBakanligi diğer ilanların verilmesiGeleceğin için Sende Katıl
-
@Buişbugünbitecek Müslüman kardeşlerim, bir fikri olan yok mu mevzu hakkında inşAllah?
-
@Buişbugünbitecek ben siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum başvurdum bi sıkıntı çıkmadı
-
@delikupeli Allah razı olsun hocam değerli bilginiz için teşekkür ederim
-
@delikupeli Evrakların fotoğrafını yüklesek olmaz mı? Örneğin kimlik fotokopisi yerine direk kimliğin fotosunu?
-
@spook jpg şeklinde yükleseniz sıkıntı olmaz ama siz yine de bi kurumu arayıp sorun derim
-
ALINTI TWET: @Ahmet57798860
Değerli İİBF Ailesi;Bu akşam saat 20.00 da GUY ETKİNLİĞİ düzenleyecegiz. Herkesin katılmasını rica ediyoruz.
Tag etkinlik saatinde paylaşılacaktır.Rt yaparak etkilesimi arttırabiliriz
-
az önce başvurdum dostlar kamu yönetiminden sıra no 281 idi
-
@littlefinger Özgeçmişi nasıl yazdınız, A4 ten az olmayacak şekilde diyor başvuru metninde.
-
@littlefinger sadece kamu yönetiminden o kadar başvuru mu oldu? tüm bölümler için ortak başvuru rakamı sırayla devam ediyor olabilir mi? diğer bölümlerden başvuru numarası kaçlarda acaba?
erkekler askerlik durum belgesini e-devletten indirip mi yolladı yoksa el yazısıyla falanca yaptım/tecillidir yazıp mı yüklediler? ilanda askerlik durum beyanı diyor. askerlik durum belgesi demiyor
-
@islimbot e devlet belgesi yeterli aradım sordum ilk gün ben de onu yükledim
-
@Son-Seçim-Bükücü teşekkür ederim pdf formatında yapınca oldu.
-
@akbey evet hocam kendinizden hoblerinizden ailenizden hedeflerinizden bahsettiğiniz el yazısı ile yazılmış özgeçmişinizi yükleyin yazıyordu. ben de aynen onları yazdım kendim yaıp tarattım onu da yükledim
-
@islimbot inşallah tüm bölümlerdir hocam
-
Bende istatistik alanından başvurdum arkadaşlar, basvuru numaram 292 ydi dun. Yani sadece istatistik bolumu için olsa aşırı fazla bir sayi, tüm bölümler için olsa da az geldi gözüme. Bilemedim...
-
@hks999 iibf'den sadece 4 bölüm olması, 70 yds istenmesi, bu sene kpssye giren sayisinin azalması etki eder de tüm bölümler için 292 çok az, istatistik için ise dediğiniz gibi yüksek gerçekten. 6 gün kaldı başvuruların bitmesine, bakalım.
-
281 diyen arkadaştan bir kaç saat sonra başvurumu tamamladım 284 verdi başvuru numarasını. Bölümüm hukuk. Sanırım toplam başvuru sayısını ifade ediyor.
-
Basvuran sayisi az gibi baya toplma basvuru sayisi 320 civarinda su anda.