Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
13 kişiyiz hepimiz hak etmişiz ne diye 7 imizi elersin ki? Emeklerimizi ne diye hiçe sayarsın ki ey kurum?
-
Arkadaşlar mulakat puanımızı öğrenmenin bir yolu var mı ve mümkünse mülakattan elenme sebebini?
-
@Marcuspowa Cimerden yazınca cevaplanıyor hocam
-
@Marcuspowa pazartesi günü cimere yazacağım ama bir şey çıkmaz. Maksadım tepki göstermek bu katliama..
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Mülakatta ne yaşadınız anlatın bilelim
-
@spook Ben mülakata işletme bölümünden girmiştim , olağanüstü sorular sorulmadı , sorular kendi alanımızla ilgili yoruma dayalıydı.
Ancak benimle birlikte mülakattan elenen arkadaşların bu kurumu diğerlerinden daha az hak ettiğini düşünmüyorum.Mülakata hak kazanan adayların bilgi düzeyi de birbirine yakındır diye düşünüyorum... Yine de hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin -
Arkadaşlar öncelikle kazananları tebrik ederim.Bir sorum olacak..Ben Aralık merkezi atamasında memur olarak atandım...Henüz işbaşı yapmadım,burayı da kazandım...Muvafakat mı almam gerekecek,işbası yapmadığım için bir sorun olur mu..Yardımcı olabilecek olan mı ?
-
@spook mülakatta bana sorulan soruların tümünü doğru cevapladım elim ayağım düzgündür şükür cv desen dopdolu askerlik yaptım evliyim 5 yıl iş tecrübem var spl lisanslarım bile var tek eksiğim torpil.
-
@preacher hocam bana da torpil dönecek bir yer gibi gelmedi, ben de elendim. Dediğiniz gibi sorular daha çok yorumlama, çok da uzmanlık gerektiren meseleler değildi. Aşağı yukarı herkes aynı performansı sergilemiş olabilir. Özgüven, temsil, iletişim becerilerimin kötü olduğunu düşünmüyorum. Ancak şu gerçek ki cvim kötüydü, yeni mezun sayılırım. O yüzden elenmemi olağan karşıladım, bilemiyorum. Hakkımızda hayırlısı.
-
@talozak herkese ortalama puan verilse idi elenmezdik dostum. Büyük ihtimal elemek için 60-69 arası puan verdiler bize. Cimerden ne cevap gelecek bakalım gelince yazarım yine
-
Kendi adıma söylemem gerekir ki; kul hakkına girmeden asil oldu çok şükür..Torpili olmayan arkadaşlar umutsuzluğa kapılmasınlar..Kurum bence bu süreçte şeffaftı...Mülakat adayı tanımaya dayalıydı, başka mülakatlarda sözümü kesip başka soru soruluyordu...Artık çoğu kurum liste bile yayınlamıyor TC ile sorgulatıyor...En önemlisi 1 haftada sonuçların açıklanması takdire şayan.
-
Benim başarısız olmuş. Mülakatım pek parlak geçmemişti o yüzden pek bir şey diyemeyeceğim ancak 30 kişi alınmasına rağmen bu kadar mı geride kalmışız tuhaf! Kurum başından beri çok iyi hazırlanıp mülakat sürecini profesyonelce yönetti. Sonuçların 1 haftada açıklanmasıysa hakikaten takdire şayan. Helal olsun! Kaybedeceksek de bu şekilde kaybedelim. Kazananlara uğurlu olsun!
-
Ben kamudan girdim soruların ikisi hariç hepsini tam ve doğru cevapladım ve yazılı sınavda çok iyi bir puanım vardı fakat olumsuz oldu evet mülakat rahattı sohbet havasında oldu çabuk açıklandı ancak kriterleri tam olarak ne anlayamadım eğer araya birini katan olduysa ve bu sayede liste dışı kaldıysam hakkımı kimseye helal etmiyorum
-
arkadaşlar kazananlara hayırlı olsun öncelikle. ben de yedekler arasındayım ama merak ettiğim acaba yedeklere de tebligat yapılacak mı? bir de asıl adaylar kendilerine tebligat yapıldığını yazarlarsa sevinirim, zaman açısından anlaşılır olur.
-
Ilanda kazananların yarısı kadar yedek belirlenecek diyordu.buna uymamıslar.
Mulakatta guleryuzluyduler,haliyle en azından yedek olmayı bekliyorsun.gercekte böyle değilmiş.
Kalkınma bk. için bir yerde çalışan tercih edilmiyor deniyordu burda listede başka yerlerde çalışan kişiler de var.
Kaybedenler için tek olumlu yanı maliye bak. mülakatina daha az kişi girecek. -
yds den 70 alacaksın kpss den 90+ alacaksın puan türüne göre, mülakatta eleneceksin ve piyasada boşta gezeceksin şampiyonlar liginden küme düşmek gibi bende bu sürecin içindeyim de BAZEN ŞAŞIRIYORUM KENDİME neden bir bakkal açıp oturmadım diye sonra maslow'un ihtiyaçlar hiyararşisinde ki KENDİNİ GERÇEKLEŞTİRME İHTİYACINI karşılayamadığımı düşünüyorum bakkal açsam da bu ihtiyaç karşılanmayacağına göre dewam neye dewam ders çalışmaya mı ?
-
@NYXZ resmen diyor ki 13 kişi alacaktım ama sen işimize yaramazsın sanki aldığı diğer kişiler benden çok üstün. Dalga geçiyorlar ama bilmiyorlar ki bu kurumlar kendileri kaybeder liyakat olmayan kurumdan başarı beklenemez..
-
gereksiz ileti silinmiştir
-
Ben de elenenlerdenim. Ama mülakat günü çok tatlı insanlar tanıdım o kısacık zamanda, isimlerini listede gördüğümde adlarına sevindim, hatta listede göremediklerime üzüldüm aaa onun da olmamış diye. Dilerim kazanan arkadaşlarım huzurla çalışırlar, harika bir kurum bence.
Süreçte ne olacağı bilinmez, seneye kadar merkez herhangi bir kadroya geçiş sağlayamazsam seneye yine yeni mülakat yeni heyecan olur benim için sbb.Bence mülakat aşamasından sonra o bu şu konuşmak manasız, öyle ya da böyle, şu sebeple ya da bu sebeple yetersiz görüldük ve bitti, önümüze bakmak gerekir. Zira kazansaydık herkesin takdir edeceği gibi kazanamayanların bu boş konuşmaları yersiz gelecekti. Sınav bu; her zaman kazananlar kadar kaybedenler de olur, böyle bakmak lazım olaya. Dilerim herhangi bir kurumda çalışmayan arkadaşlar bir an önce emeklerinin karşılığını alır, tabii onlarla birlikte biz de. Herkese kolaylıklar.