Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
@Eskır aynen öyle tek bina var zaten normal girişten girin yönlendiriyorlar
-
Kurumun bir alım daha yapacağına dair şeyler duydum. Henüz mülakatlar devam ediyor ama bununla ilgili bir şey duyan var mıdır? Özellikle maliyeye yer verirler mi bir alım olursa merak ediyorum. Kurumun uzmanları bakanlıklara fln geldiklerinde gerçekten saygı görüyorlar. Başkan, daire başkanları vs. odasında ağırlıyor hemen. Ama bölüm ayrımından bu sınava giremedik.
-
@jook yeni alım olmasının ihtimali ne sizce ?
-
@kpssagrubuu bilmiyorum hocam. Arkadasım bu sekilde söyledi. Kalkinma zamanindan beri orada calisiyor. Bir daha alim olacak denildi.
-
@jook Bunu ne zamandan beri düşünüyor kurum? Acaba mülakatlarda istenen rakama ulaşılamadı demektir mi bu?
-
Sabahtan hukuktan giren arkadaşlar mülakatlar nasıl geçti, geçiyor?
-
mülakat
sınav sonuçları 6 yedi ay sonra ancak açıklanabilir diye duydum . -
@yurtlu-john yok artık
-
@yurtlu-john kimden duydun hocam?
-
@yurtlu-john böyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum. Şubatın sonuna doğru mülakat sonucu açıklanır bence. Sonuç açıklandıktan sonra güvenlik soruşturması ne kadar sürer o meçhul tabi
-
@preacher sonuç açıklandıktan sonra hemen çalışmaya başlamıyormuyuz ? yada güv soruşturmasından sonra mı sonuçlar açıklanacak?
-
@yurtlu-john mülakat açıklanır sonra geçenlere güvenlik soruşturması yapılır olumlu olanlar işi yapar klasik süreç
-
@preacher arkadaşlar anayasa mahkemesi gectigimiz yıl memurluğun genel şartı olan guvenlik sorusturmasi şartını iptal etti. Yeni bir düzenleme yapilana kadar emniyet mit gibi kritik kurumlar hariç guvenlik sorusturmasi yapmayacaklar diye biliyorum.
-
Mülakat sonuçlarının bu kadar seri davranan bir kurumda asla 6-7 ay uzayacağını düşünmüyorum. Maksimum ay sonu diye düşünüyorum ben de.
-
Arkadaşlar mülakatta kurumla ilgili soru geliyor mu yoksa sadece alan mı ?
-
@nur321, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Arkadaşlar mülakatta kurumla ilgili soru geliyor mu yoksa sadece alan mı ?
Bana sorulmadi.Sadece emzun oldugum alanla ilgili ve guncel sorular soruldu.
-
Bu arada mülakat listesinde yazılı sıraya göre yani soyada göre alıyorlar mülakata di mi
-
@Eskır evet
-
Kurumun kalitesi mülakattan anlaşılıyordu. Umarım sonuçlar bir an önce açıklanır.
-
Herkese merhaba.Dün ilgöç sınavında bir arkadasla konuştum.İnşallah bu sınavda işsiz olan biri listede yerini bulur.